Powiem krótko. Miałem kilkanascie modeli aut, jest to moja pierwsza Mazda...i innego auta już nie chce :) No może kiedyś nowszy model ale napewno już marki nie zmienie ;)
Silnik rewelacja ! Bezawaryjna jednostka której praktycznie nie słychać !
Skrzynia bez żadnych luzów. Biegi wrzuca się tak jakby były nie wyrobione.
Rewelacyjny układ jezdy !
Widoczność z przodu i z tyłu bardzo dobra :)
Ergonomia rewelacja :)
Wentylacja ok :)
Przestrzeni z przodu i z tyłu wystarczająco :)
W środku auta nie słychać że jest odpalone :)
Troche spali ale wole to niż jeździć po mechanikach :)
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 MZR 105KM 77kW