: Bardzo dobrze przyspieszający, cichy i elastyczny silnik.
: Trzeba przy zakupie uważać na rdzę. Szukajcie zadbanych egzemplarzy.
Auto bardzo ładne jak na 10 latka, super się prowadzi. W środku wygląda bardzo dobrze, nie ustępuje wielu dziesiejszym autom. Bardzo dobry silnik, chętnie przyspiesza. Spalanie w normie.
Silnik super, chętnie przyspiesza, nawet przy przy obrotach powyżej 5tys. pracuje równo i nie jest głośny. Spalanie średnie ok. 8L/100km.
Skrzynia biegów- nie narzekam biegi wchodzą bezproblemowo.
Prowadzi się świetnie. Nawet przy większych prędkościach trzyma się w zakrętach jak przyklejona.
Widoczność dobra. Trochę gorzej jest z widocznością podczas cofania w lusterku wstecznym mamy ograniczone pole widzenia. Taka konstrukacja tego ładnego autka.
Można tym autem jechać długie godziny. Bardzo wygodne dobrze zaprojektowane auto dla kierowcy. Z tyłu nie jeżdżę więc z własnego doświadczenia nie wiem, ale nikt nie narzekał.
Szybko nagrzewa się zimą. Nie mam problemu z parującymi szybami. Klima automatyczna rewalacja.
Jak na tą wielkość samochodu to oczywiście jest bardzo dobrze. Gdyby ktoś potrzebował więcej proponuję większe auto.
Wyciszenie jest dobre, choć daleko mu do doskonałości. Dużo zależy od opon. Jeździłem wcześniej na 17 było głośno, zmieniłem na 16 i opony continental o połowę ciszej. Teraz jest dobrze.
Wiadomo silnik 2.0 i 150 koni musi swoje spalić. Wcześniej jeżdziłem mazda 626 i silnik 2.0 ale 115KM był ekonomiczniejszy, ale więcej koni potrzebuje więcej paliwa. Spalanie 8 litrów benzyny daje dobry wynik.
Coś pomiędzy dobrze a doskonale, ze względu na wysoką cenę używanych aut. Gdyby były odrobinę tańsze byłoby doskonale.
Jeździłem mazdą 626 teraz jeżdżę 3 nie miałem i nie mam żadnych większych problemów z mazdą. Nigdy jeszcze te auta mnie nie zawiodły. Jeździłem wcześniej oplem i fordem i wiem co to awaryjność.
Nie miałem takich i obym nigdy nie miał.
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 MZR 150KM 110kW