: Zawieszenie! Sama radość z jazdy. Polubiłem jeżdzić do pracy ;)
Auto godne polecenia. Widać w nim jakość japońskiej konstrukcji i wykonania. Genialne wrażenia z jazdy. Piekny wygląd. Auto sprawia że się uśmiecham ilerazy na nie spojrze.
Gdy przesiadłem się z Clio 1.2 wydawał się genialny, teraz po 12 tyś.km okazuje się poprawny, szkoda że to nie 2.0 150KM. Kultura pracy bardzo dobra, elastycznośc wystarczająca a kręci się wysoko i na 2 biegu rekord to 110km/h:)
po prostu działa z precyzją snajpera ;)
Genialny :) nie mam ESP ale bardzo cięzko wyprowadzić to autko z równowagi, jeździ jak przyklejone
Największy mankament to widoczność do tyłu, genialne wielkie lusterka ułatwiają parkowanie.
Wszysto na swoim miejscu, bardzodobrze wykonane i z dobrych materiałów.
Klima robi swoje w upały a w mroźne dni układ grzewczy bardzo szybko radzi sobie z zimnem.
Wystarczająca, ale mogło by być więcej.Cztery osoby podróżują komfortowo w piatkę troszke trzeba pocierpieć.
Bardzo dobre ale jak się silnik wkręci powyżej 4 tyś to dochodzi taki przyjemny odgłos z układu wydechowego.
Zużycie paliwa takie samo jak w poprzednim samochodzie a miał on 1.2 pojemności ;) Ceny benzyny dają w kość ale samo spalanie poniżej 8l w mieście jest zadowalające.Przeglądy w cenie jak każdego innego auta. Brak jakichkolwiek usterek po przejechaniu 12 tyś km więc o cenach części i napraw nie mogę nic napisać.
Droga przy zakupie ale poźniej rekompensuje swoją bezawaryjnością.
brak
brak