Znakomite autko do miasta i na krotkie wyjazdy za miasto.
silnik 1.5,zwawo reaguje -szczegolnie w wyzszym zakresie obrotow.Elastyczny ,kiedy trzeba daje kopa..Jak na miejskie autko wiecej nie trzeba.Jezdzilem 1.3 z 75km,roznica odczuwalna mocy na korzysc 1.5Kultura pracy na \"5\"
skrzynia biegow -mocna strona tego auta bez uwag.przelozenia perfekcyjnie ustawione pod ten motor.
Posiadam wersje sport -jezdzi jak po szynach idealnie zestrojone zawieszenie.Mala uwaga nie mieszkam w Polsce wiec problem z nierownosciami i koleinami jest mi obcy.Zatem ocena najwyzsza..
Bez zastrzezen.
wszystko na swoim miejscu.
automatyczna klima dziala bez zarzutu.Na porzadnym poziomie.
z tylu woze dziecko wiec nie ma to dla mnie znaczenia.Dla mnie i zony, w sam raz.Bagaznik 250.l.moze troche maly ,ale nawet za miasto 2doroslych + dziecko to zaden problem sie zapakowac.Kanapa dzielona pomaga w zaladunku.
mogloby byc lepiej.Ale nie ma co narzekac,zwlaszcza ze moja 2 jezdzi na 16\" kolach o profilu 45mm,wiec troche te kola slychac.Silnika slychac tyle ile trzeba-w sam raz:)
w zaleznosci od stylu jazdy.Nie litrazuje tego auta,mysle jednak ze miesci sie w normie aut miejskich jak na swoja moc.
wart swojej ceny.
zadnych usterek
zadnych usterek.Ale tego oczekiwalem po rankingach niezawodnosci.Uwazam ze wazne jest zrodlo kupna uzywki,z tym niestety roznie bywa.Ciekawostka uzywki z 2008/2009 w wersji sport sa tansze w Polsce niz w Niemczech.Nie polecam- wiekszosc to walone auta z cofnietymi zegarami.