Jestem bardzo zadowolony, ale: 1. cena 64tyś zł ogromna 2. zbiornik paliwa do rezerwy ma 30 litrów i przy spalaniu 8 litrów szybko się kończy 3. radio z 6 głośnikami nie gra satysfakcjonująco 4. mały zbiorniczek do płynu spryskiwacza 5. z klimy śmierdzi 6. elekroniczny zamek tylnej klapy przy - 2 C zamarza 7. silnik wycieraczek czuć w nogach 8. schowek otwarty lipa wszystko w nim słychać jak się telepota 8. opony niskoprofilowe nie nadają się na nasze drogi.
103km daje sobie radę z masą i dwoma pasażerami. Silnik ma kilka ciągów, tzn. w zależności od obrotów silnika przyspiesza i takie wyczuwalne przyspieszenia są od 2000 obr/min od 3000 obr/min i od 4000 obr/min i tu max moment to już tajfun. Spala dużo bo około 8 litrów, przy dość ostroj jeździe. Duży plus że na 4 biegu można 40km/h jechać i nic się nie dusi.
Biegi dobrze zestopniowane. Lewarek dobrze usytuowany wysoko. Wchodziły ciężko, ale w serwisie poprawiono.
dobrze się trzyma drogi
do tyłu lipa, ale duże lusterka to plus
chyba jak w każdym samochodzie
mam 176 i fotel odsunięty do tyłu na max,ale z tyłu miejsca duża, bo bagażnik mały
do pewnych obrotów cichutko. Przy autostradowej prędkości też cicho.
ceny serwisu ogromne, pali około 8 litrów/100km
brak