Zamówiłem dwie sztuki pierwsza odebrana z drugiej zrezygnowałem . Auto wydaje się rozsądnym wyborem jednak okazało się że jest pełne niedoskonałości i irytujących rozwiązań . Podczas jazdy testowej i w salonie po kilku wizytach nie zwróciłem na to uwagi , ale ostrzegam innych sporo niedociągnięć ma ten samochód . Zawiodłem się , tyle szum Lexus Premium " no niby" jest ale "niby" to czasem tak wiele że postrzeganie auta po tym jak się go ma zmienia się o 180 stopni z zachwytu do niezadowolenia .
Spalanie pełne zadowolenie wszystko inne negatyw osiągi 50 - 8- , 80 100 czy 90 -120 istny wyjący dramat wyje i nie jedzie
Jednak to koszmarne rozwiązanie , Wyje przy przyśpieszaniu w końcu to bezstopniowa wyje silnik
Nie wiem co napisać do jazdy emeryckie stworzone , do emocji absolutnie nie ale kupując lexusa wiemy ze to auto do emeryckiej jazdy ale i tu coś nie tak nie wiem jak to opisać po prostu coś jest nie tak .
Eco lakiery nic dodać
Male i ciasne z czasem dostrzega się wady , na dodatek pozycja za fotelem zawsze fatalna krótkie siedziska i fatalne oparcie i na dodatek fotel opuszczony maksymalnie a ja mam głowę w podsufitce a nie jestem wysoki
Dobre
Nie wiem
Zawiodłem się , tyle szum Lexus Premium " no niby" jest ale "niby" to czasem tak wiele .
Nowe a dwukrotnie naprawiali
Nic