: Silnik w tym Aucie to poezja. Tak wspaniałej pracy silnika nie usłyszycie nigdzie indziej. w aucie totalna cisza, a przyspieszenie naprawdę solidne
Auto z najwyższej pólki w tamtych latach. Techniki i nowinki jakie w nim zastosowano nadal są żadkością w autach średniej i wyzszej klasy. Jeździlem A8, mialem s klase w najleprzej wersji czyli w140 6.0, jeździlem BMW 750i. Panowie i Panie- TE AUTA NA KOLANA PRZED LEXUSEM. To jest prawdziwy LUXUS.
Rewelacyjna praca silnika, raj dla uszu , oczywiście jak porządnie przyciśniesz, bo w przeciwnym razie cisza
Rewelacyjnie zmienia biegi, tak samo redukuje, porównywalnie do MB s klase, BMW 7 i a8 sie chowają
dobrze ża są odpowiednie systemy, bo w przeciwnym razie przy ostrej jeżdzie robi sie niebespiecznie. Ale systemy są więc jest dobrze
z widocznością jest przeciwnie. Oczywiście jest parktronic i aut. ustawiające sie lusterka boczne przy cofaniu. To pomaga
Wszysko na 100% ok. Przecież to Lexus. kierownice wielofunkcyjne itp
Rewela. Climatroniki, webasto, grzane fotele, Jednym słowem FULL
Z tylu niemal można biegać. Z przodu dużo mniej miejsaca. Obudowany, ale tak wlaśnie miało być, to nie kucha stylistów.Ja oceniam dobrze, ale nie doskonale
S klasa A8 i BMW 7 sie chowają i tyle. mozna delektować sie ciszą
Ja oceniam dobrze. Nie zapomnijmy, Silnik 4.0 w benzynie, niemal 300 KM i 2 tony do pociągnięcia
Jak widze że takie auto jak moje można kupić za 35-45 tyś zl, z wiele mniejszym przebiegiem to moge wystawic tylko DOSKONAŁĄ opinię. Wiele osób boi sie cennnika za cześci itp. Ja gwarantuje - przez 3 lata, jak zsumujecie rachunki z np s-klasą czy A8 to wyjdzie taniej. Wy wymienicie oleje, paski i może żarówkę xenonową, a oni o wiele więcej
Niedługo 400 tyś km i nic. Jak wymieniasz zużyte cześci na bierząco to masz wrażenie że ten samochod jest niezniszczalny. Nie spodkałem jeszcze silnika benzynowego w żadnej marce który jest tak niezawodny
Nigdy mnie nie zawiódł. NIGDY. Auto sie nie psuje