: Silnik ,ale koniecznie trzeba powiedzieć o hamulcach 37m ze 100 km/h !!!
Chodzi jak przeciąg.Przydaje się kontrola trakcji i dobre opony.Różnie tu ludzie piszą.Moje auto ma 9 lat mały przebieg i jest super.Można się czepiać jak niektórzy :mało mocy , ale to tylko 2.0 - komu mało niech kupi 3.0.Uwagi na temat bagażnika są śmieszne - idź człowieku jak ci mało miejsca i kup w promocji dacia logan kombi.To jest LEXUS , a nie ciężarówka.
Silnik rewelacja !!! Na VI można się spokojnie rozpędzać od 55km/h. Powyżej 4400 obrotów ciągnie suuuuper !
Trzeba wsiąść i się przejechać - zero wad.
Trzyma się drogi bardzo dobrze , a jednocześnie jest komfortowy.Oczywiście na równej nawierzchni.
Jak jedziemy po polskich dołach - trzęsie bo jest twardy.
o.k.
o.k.
Wygodny - i tyle.
Jak ktoś ma zastrzeżenia to niech pójdzie do laryngologa bo może ma jakieś szumy w głowie.Poza przyjemnym mruczeniem silnika nic nie słychać.
Jak jeżdżę po Warszawie spokojnie pali 10-11.
Często używam VI.Pomimo tego , że mnie spalanie zadowala spokojnie może wypić więcej.To auto bardzo , ale to naprawdę bardzo prowokuje do szybkiej jazdy.Jest cichy jak słuchamy muzyki nie słychać kiedy silnik ma ok.5000 obr/min.No i wtedy nie pali tylko chla. Mam go dwa miesiące w trasie nie byłem.
To chyba najdroższe używane auto w swojej klasie.Tani w zakupie nie jest , ale rekompensuje je bezawaryjność.Tu doświadczenia mam tylko 2 miesiące , ale sporo czytałem przed zakupem i negatywnych komentarzy jest niewiele.