Przeniesienie napędu
: Napęd 4x4 i 317 kucyków - to auto przykleja się do drogi, jadąc z dużą prędkością na łuku nawet nie czujemy wychylenia gdzie inni wyfruneli by w pole. A zimą inni stoją Ty jedziesz.
Japończyk to Japończyk. Autko raczej nie dla szpanu. To co najważniejsze to poczucie komfortu i satysfakcji z motoru V6 i 317 kucyków oraz oczywiście 4x4. Co z tego że pali 12-15 litrów jak na serwis poza płynami i klockami nie wydam zeta więcej.
Poezja.Przy wolnej jeździe prawie niesłyszalny imało paliwożerny 8 - 10 litrów na 100. Ale jak zapodamy Sport+ odzywa się podwójny diabeł i uśmiech na twarzy gwarantowany. Bezcenne doznanie aż chce się lać paliwo na stacji.
Ideał, bardzo szybko i płynnie współpracuje.
Stały napęd na 4 kółka, samochód przyklejony do drogi. Żadnych niespodzianek przy dużych prędkościach i zakrętach czy łukach. Jak GS to tylko z tym napędem AWD.
ok, na wstecznym kamerka i czujniki.
Moim zdaniem powinien być leciuchno niżej osadzony.
Bez zarzutu. Podgrzewana kierownica i podgrzewane siedzenia. Latem klimatyzacja siedzeń.
Odpowiednio ja mam 195 cm a z tyłu jest jeszcze sporo miejsca.
Przecież to Lexus zawsze było cicho, ale jak depniemy i skrzynia przełoży bieg na niższy ten wspaniały ryk tylko pieści.
Nie licząc paliwa, przeglądy w cenie jak wszędzie komplet tarcz i klocków na wszystkie koła w ASO to 2500 zł. Pojawiły się już sportowe klocki EBC do kupienia poza ASO.
W tym segmencie należy porównać Audi A6, BMW 5, Mercedes E350. Żadnego bym nie chciał.
Brak. I mam nadzieję, że jeszcze długo, długo nic.
jak wyzej
- zużycie paliwa dla silnika 350 317KM 233kW