: Dynamiczny i jak na taki motor oszczedny.
Jest cichy ,klima mocna ,silnik elastyczny i naprawde fajnie pracuje.
Naprawde chodzi rowniutko.Wielki plus to silnik w ktorym bardzo latwo mozna podniesc spora moc.
bezszelestnie ,wrecz niezauwazalnie ,nie rozumiem osob ktore moga miec zastrzezenia do tej skrzynii biegow:>
Bardzo dobrze pracuje.
Nie mam z tym problemow ale GS to naprawde duzy samochod.
Mocna klima ,wygodne fotele ,samosciemniajace lusterka i dobre naglosnienie ,wszystko na swoim miejscu.
Lodowka ,fajna sprawa nawiew na nogi kierowcy pod kierownica ,a ogrzewania nie mialem okazjii jeszcze sprawdzic ,wkurza mnie ze temperature trzeba co pol stopnia przyciskiem przelaczac i troche sie naprzyciskamy zanim podniesiemy ja o pare stopnii.
z tylu naprawde sporo miejsca i szeroka kanapa ,tutaj trzy osoby naprawde moga podrozowac.Dla kierowcy jak i pasazera mnostwo mozliwosci regulacjii ,choc fotele mogly by byc bardziej wyprofilowane a\'la infiniti.
Bardziej slychac opony niz silnik ,cichszy od merca ,camry,maximy i najgorszego smietnika jaki mialem passata b5 1.9tdi ludzie maja oczy w d... kupujac ten szmelc -jest glosny ,nasluchalem sie dobrych opinii i sprobowalem ..nigdy wiecej!
Mysle ze bardzo dobrze bo przy predkosci 100km/h 2000-2100 obrotow ,spalanie 7l/100km ,w miescie na krotkich dystansach bez szalenstw 11-13 wiec nie oplaca sie zakladac gazu bo zanim sie na niego przelaczy to jestesmy juz na miejscu ,z dyflowaniem lepiej nie pytac:>
Za ta cene co ja dalem to nic lepszego sie nie kupi!
Nic sie nie zepsulo ,w zawieszeniu cos skrzypii przy skrecie ale chyba wysatrczy nasmarowac.
nic.