: Kultura pracy i brak poważnych usterek. Mogłem sprzedać zczystym sumieniem
: Małe drobiazgi często cieżko dostępne. Niesetety nie ma aut idealnychjednak dla osób znających angielski i gotowych na dopłatę do tzw drobnostek nie ma problemu.
Lexus ES to niesamowity samochód. Model był głównie produkowany na rynek amerykański i azjatycki, jednak kupiłem go w Europie. Części dostępne z innych Lexusów - obsługa auta bardzo prosta jak na silnik o pojemności 3.5. Zero awarii w moim okresie użytkowania. W aucie regularne wymiany olejów i filtrów oraz auto nie było pałowane. Niezwykle ciche i przyjemne w prowadzeniu. Bardzo wysoka jakość wykonania. Zdecydowanie warty swojej ceny bo nie było z nim żadnych problemów i ogólnie auto godne polecenia. Kultura pracy silnika żadko spotykana
Silnik jest niezwykle mocnym elementem tego auta. Zero awarii przy regularnej wymianie filtrów i olejów. Niespotykana kultura pracy. Spalanie na akceptowalnym poziomie w stosunku do całokształtu. Jechałem bez LPG ale z pewnością można zamontować i cieszyć się cichą i bzawaryjną jazdą
Nie było żadnych problemów ze skrzynią. Plynnie zmieniała biegi. Mogła by być szybsza ale auto miało być niezawodne więc nie jest super spoertowa
Auto ma ocynk i trzeba uważać na badanie miernikiem bo orginalnie miały użo farby. Polecam sprawdzenie na amerykańskich stronach
mega cichy i komfortowy samochód. Świetnie nadaje się na długie trasy. Człowiek wychodzi bez zmęczenia
MOże miałem szczęśści ale bez żadnych poważnych wydatków. Wyłącznie rzeczy eklsploatacyjne
Przy pojedynczych elementach problm ze znalezieniem ze wzglęu na występowanie auta poza Europą. Od strony mechanicznej można spokojnie utrzymać w idealnym stanie. Plastiki i nakładki niestety trzeba ściągać z zagranicznych aukcji jednak nie ma to znaczenia z punktu widzenia użytkowania i jazdy.
Bardzo polecam ten samochód