Lista ocen Land Rover Freelander II 2.2 TD4 160KM 118kW 2006-2014 (31)

4,4
~Artur
Terenowy 2.2 TD4 160KM 118kW
Auto polecam, swietne i bardzo wygodne. Bardzo ladnie sie prezentuje, mam wersje sport z rocznika 2010. Dlugo zastanawialem sie czy nie kupic kolejnej wersji subaru tym razem outbacka ale karoseria landrovera znacznie bardziej mi sie spodobala. Auto jest takze znacznie bardziej komfortowe, wykonczenie i materialy szlachetniejsze. Dobrze spasowane czesci, nic nie piszczy, trzeszczy czy skrzypi. Jazda jest bardzo przyjemna, prowadzenie bardzo...
4,5
~zwt
Terenowy 2.2 TD4 160KM 118kW
Mechanicznie przez prawie 100, 000 Km żadnych problemów. Jazda trochę w terenie i na długich trasach do 1000 km dziennie ok. Jezeli ktoś szuka używanego dzielnego SUV-a na teren i do na dalsze trasy to gorąco polecam. mam je od nowości czyli od 2010 roku.
4,5
~zwt
3,5
~dayview
Terenowy 2.2 TD4 160KM 118kW
po prawie 5 latach jest zadowolony ale myślę, ze zawdzięczam to zaufanemu mechanikowi
~MAC 74
Terenowy 2.2 TD4 160KM 118kW
MINUSEM JEST NIEWĄTPLIWIE SIEĆ SERWISOWA - PÓKI CO NIEZBYT ROZWINIĘTA. OWSZEM, ELEGANCKA I FACHOWA, ALE WIDAĆ, ŻE CHŁOPAKI TAM MAJĄ SPORO ROBOTY PRZEZ TO, ŻE PUNKTÓW JEST NIEWIELE W POLSCE. MOŻNA TAM POCZUĆ \"WIELKI ŚWIAT\", ALE TO CIUT ZA MAŁO JAK NA SERWIS. ŚLEDZĘ RECENZJE TEGO MODELU W FACHOWYCH PISMACH I GENERALNIE DOSTAŁ WSZĘDZIE 4 LUB 4+. GŁÓWNIE ZA KSZTAŁT, SILNIK I SKRZYNIĘ BIEGÓW.
4,8
~lekarz
Terenowy 2.2 TD4 160KM 118kW
Absolutnie bliski ideału.Kilka drobnych poprawek bym co prawda wprowadził. Rav 4 ,grand vitara -to auta oklepane , znane i popularne. Land Rover to klasa wyżej -auto dla elity. Jeżdżąc nim tak jesteś postrzegany. Ma w sobie coś takiego. Jest to opinia wielu osób , z którymi rozmawiałem . Podoba się też kobietom.
4,4
~rej
Terenowy 2.2 TD4 160KM 118kW
mam wersje HSE i wydaje mi sie ze dopiero z ta wersja ten samochod staje sie wyjatkowy. autko z klasa i z wyzszaej polki. jazda nim to czysta przyjemnosc. do niego chce sie poprostu wsiasc i gdzies jechac, tak poprostu.
4,3
~:-)
Terenowy 2.2 TD4 160KM 118kW
Olbrzymia elastyczność,cicha praca. Miejsca pod maską dużo.Szkoda że nie ma mocniejszego silnika. (Silnik)
~Hiszpan
Terenowy 2.2 TD4 160KM 118kW
Samochód dosyć ciężki, więc przyspieszenie nie jest rewelacyjne, ale w zupełności wystarczy do normalnej jazdy. W mieście nie potrzeba więcej a na trasie też nie jest to jakoś strasznie dokuczliwe. (Silnik)
~ArturP
Terenowy 2.2 TD4 160KM 118kW
Zakup z wyboru. Ciekawe, bezpieczne i nietuzinkowe auto. Układ przeniesienia napędu sprawdza się bardzo dobrze - zwłaszcza, w obecnie panujących warunkach tryb zimowy spisuje się świetnie. W \"prawdziwy teren\" się nie zapuszczam, ale bardzo często bywam na budowach u moich klientów - dojazd przez błotniste pole to całkiem niezła zabawa :):) Chyba jedyne auto na rynku, w którym można z SUV\'a wysiąść w czystych spodniach - progi mają osłonę...