Lista ocen Land Rover Freelander I (258)

4,2
~xkrisx
Standard 2.0 TD4 112KM 82kW
Jest to nie doceniony samochód w opinii innych kierowców.
2,6
~Piotrek
Standard 1.8 i 16V 120KM 88kW
Nie polecam nikomu tego modelu, chociaż na forach pojawiły się ostatnio opinie zachwalające ten model nie wierzcie im!
3,9
~palor (at) gazeta.pl
Hard Top 2.0 TD 112KM 82kW
za rok dodam coś więcej ale myślę, że będzie dobrze
4,4
~JMJ
Soft Top 1.8 i 16V 117KM 86kW
Żadnych niespodziewanych problemów, zadziwiająco ekonomiczny (kupując myślałem, że bez LPG się nie obędzie, a tu taka niespodzianka), wygodny, wszędzie wjedzie, a ten wygląd :). I budzi respekt na drodze, nie muszę uciekać przed wariatami, jak w każdym osobowym. Jak tego spłacę (kredycik znaczy), to następny będzie też Land Rover, tylko nowszy.
3,4
~Greg
Standard 2.5 V6 24V 177KM 130kW
Ogólnie fajnie i uniwersalne auto którym można pojechać do lasu i na narty i do biura w garniaku. Jedynie w mieście jest mało zwrotny.
4,1
~mr. Hyde
Hard Top 2.0 TD 112KM 82kW
AUTO USZYTE NA MOJĄ MIARĘ! NIGDY WIĘCEJ ŻADNEGO KOMPAKTA. AUTO TYLKO DLA LUDZI WIEDZĄCYCH CZEGO CHCA OD SAMOCHODU - JEŚLI KTOŚ KUPUJE TYLKO ZA FAJNY WYGLĄD TO NIECH SIĘ DOBRZE ZASTANOWI.
4,2
~Kernitek - Włocławek
Hard Top 2.0 TD 112KM 82kW
Jestem zadowolony z autka , opinie o dużej usterkowości samochodów dotyczą początku produkcji a więc roczniki do 2003 , od 2004 po małych aczkolwiek skutecznych zmianach trwałość znacznie się poprawiła. Słowem jeżeli ktoś kupuje tego typu samochód po 10 czy 12 latach eksploatacji musi się liczyć z naprawami.
3,4
~pablo
Hard Top 1.8 i 16V 117KM 86kW
niestety tylko przecietnie choc naprawde kocham ta marke i takie auta.
4,6
~staagnieszka@poczta.onet.pl
Standard 2.0 Di 98KM 72kW
Dla mnie nie jest głośny, poza tym ja uwielbiam brzmienie silnika Diesla, ja po prostu muszę go słyszeć, bo dla mnie to w pewnym rodzaju...muzyka. Mój jest idealny! (Silnik)
~Lublinianin
Standard 2.0 TD4 112KM 82kW
Po roku czasu jazdy tym autem. Jestem bardzo mile zaskoczony. Zgrabny, mocny, niezawodny samochodzik, doskonale daje sobie radę na śniegu i lekkim terenie. Jednostka napędowa TD4 jest najlepszym wyborem w klasie tych samochodów. Nie polecam innych diesli. Różnica jest przeogromna.