Samochód po prostu inny niż wszystkie. Niestety widać ludzką zazdrość, nawet pod kościołem. Poza tym, jest piękny i naprawdę komfortowy.
Pewnie 3 litrowy był by lepszy ale i 2ka 300km daje radę. Za różnicę w pieniądzach lepiej wziąć jakieś wyposażenie ekstra.
Pięknie, płynnie pracuje
bez zarzutu
miękki lakier w porównaniu np do mercedesa E klasy jakiego miałem wcześniej. Prawdopodobnie zdecyduję się na oklejenie folią, co już sugerowano mi przy sprzedaży jeśli będę chciał o niego naprawdę zadbać.
jedyny minus to po postawieniu zagłówków w 2gim i trzecim rzędzie w zasadzie prawie nic nie widać w lusterku wstecznym. Poza tym super. Trzeba tylko na początku przyzwyczaić się do siedzenia na prawdę wysoko. Jest zupełnie inna perspektywa i widoczność.
Masa schowków, wszystko pod ręką.
Grzeje szybciutko, nawet z zimie. Polecam siedzenia grzane i wentylowane.
Wyjątkowo dużo miejsca, nawet w 3cim rzędzie. Niestety po rozłożeniu wszystkich foteli można liczyć tylko ona box na dachu. W bagażniku zostaje miejsce na 2 kabinówki. No ale w 3cim rzędzie spokojnie mogą jechać dorośli w trasę.
Na takie gabaryty bez zarzutu, cicho nawet przy 160km/h
13,6l/100km średnio to nie jest mało. Serwis trudno powiedzieć za krótko jeżdżę.
Samochód jest po prostu inny niż wszystkie i to w nim jest najpiękniejsze.
Rzadko, ale zdarzyło się, że zawiesiły się kamery. Wyskakuje usterka, która naprawia się po ponownym uruchomieniu silnika. Coś musi być nie do końca w porządku z oprogramowaniem.
Nie znalazłem
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 Si4 300KM 221kW