Oceny Land Rover Defender IV (L663) 110

użytkowników kupiłoby ponownie

Najnowsze oceny Land Rover Defender IV (L663) 110

~JoeDoe
110 3.0 R6 249KM 183kW
Auto miało sapozapłon. Podczas postoju (auto było wyłączone przez kilka godzin) nagle usłyszałem jak zaczyna wyć wentylator. Ot tak sam z siebie. Dzwonię do assistance LR i w trakcie rozmowy, kiedy opisuję zaistniałą sytuację - auto zaczyna się palić. Cudem udało się ugasić zanim bardziej nie spłonął. Auto zostało odebrane na lawecie i wysłane do LR. Auto zastępcze dostałem na 3 dni. Po trzech dniach musiałem oddać, gdyż LR uznał, że nie...
2,4
~Przemysław
110 3.0 R6 300KM 221kW
Fatalna obsługa usterek defendera przez serwis GAZDA GROUP KATOWICE LAND ROVER, importer umywa ręce i w efekcie końcowym jestem 3 miesiące bez swojego samochodu, assistance proponuje auto zastępcze w segmencie premium czyli Velara lub Jaguara
2,8
~Tadeusz64
110 3.0 R6 249KM 183kW
Samochód kupiony nowy w salonie i od początku nie działa blokada zamka klapki wlewu paliwa. Serwis nie potrafi tego naprawić a Importer twierdzi że pojazd został zaprojektowany i sprzedany zgodnie z przeznaczeniem i nie brakuje żadnej funkcji. Elektronika działa wolno albo się wiesza. Ogólnie nie polecam, mój ostatni Land Rover.
1,8
~Gergi
110 3.0 R6 249KM 183kW
Wystawiam zaraz na sprzedaż. Mam dość serwisu LR po doświadczeniach znajomego z samozapłonem.
3,6
~Mariusz
110 2.0 i4D 200KM 147kW
Slaba jakosc wykonczenia, tablet na desce rozdzielczej sie zawiesza i zacina, skrzypiaca podsofitka, drzwi, przeciagi w srodku auta, slaba szczelnosc wnetrza (Bezawaryjność (drobiazgi))
Land Rover Defender IV (L663) 110