: niesamowity przy takiej mocy i odejściu stosunkowo nieduże zużycie gazu
: niestety tylne nadkola poddawają się w walce z rdzą
: troszkę za delikatne na polskie dzury!
: zdarzają się drobne wycieki oleju zwłaszcza w wysokich temperaturach
Cholernie bezpieczny samochód miałem wypadek uderzyłem centralnie przodem w róg budynku z prędkości około 100km/h i wielki silnik przejął całą siłe uderzenia nic a nic mi się nie stało!!
Zaraz kupiłem drugą themę taką samą!!
Jedyny słuszny silnik do tego samochodu laweta z drugą taką lancią i górki na niemieckiej a4 to pestka dla tego wozu
bezproblemowo tylko nie lubi szybkich redukcji na niższe biegi czasem się może odezwać!
dopuki jest wszystko oryginalne jest super naprawdę bardzo komfortowa praca nie warto zakładać zamienników tulei zawieszenia na polskich dziurach wytrzymują góra dwa lata
lekko dymione szybki a i tak wszystko widać super
jednym słowem limuzyna!
to moja druga thema z klimatronikiem! wystarczy dbać o filterek i wszystko bez problemu
alcantara i kupa miejsca dla całej rodzinki
bez zarzutu
czy na taki silnik 10 litrów gazu na 100km na trasie to dużo??? dla mnie rewelka no w cyklu miejskim kręci się to około 17 ale kto by się przejmował tym!
ceny śmieszne jakośc nieporównywalna z niemieckimi badziewiami za wyjątkiem Mercedesa
drobne wycieki na simeringach wału korbowego czasem głupieje czujnik poziomu oleju! wężyki od czujników podciśnienia lubieją pęknąć ze starości!
wypalenie się kopułki rozdzielacza zapłonu
- zużycie paliwa dla silnika 2.8 V6 i.e. 147KM 108kW