: Pracuje bardzo ładnie i równo, nie miałem z nim żadnych problemów, jak na masę tego auta i moc silnika przyspieszenie ma bardzo przyzwoite a przy tym jest ekonomiczny, szczególnie na trasach.
Auto dobrze się prowadzi, bardzo ładnie i szczegółowo wykończone wnętrze, wygodne fotele procentują szczególnie na długich trasach, dobre nagłośnienie nawet w standardzie (bez głośników Bose). Niestety na wnętrzu plusy tego auta się kończą. Wygląd zewnętrzny nie zachwyca. A strona techniczna tego auta woła o pomstę do nieba. Auto mam od 2 lat a miesiące w których było sprawne można policzyć na palcach jednej ręki. Psuje się dosłownie wszystko oprócz silnika. W ciągu 2 lat wymieniałem m.in.zawieszenie (wahacze, stabilizator, łożyska), alternator wraz z paskiem, pompe wody, dwururke, i wiele innych rzeczy o których już nawet nie pamiętam. Oprócz tego wiele do życzenia pozostawia także układ elektryczny, w którym notorycznie pojawiają się spięcia co skutkuje wyskakiwaniem błędów komputera, na które jedyny sposób to wizyta w ASO i podłączenie do kompa (koszt 150zł+usunięcie błędów) po drugiej wizycie zrezygnowałem i jeżdżę z czerwonymi kontrolkami. Wskazówki obrotomierza i prędkościomierza w wysokich temperaturach (powyżej 30-35st) wariują zamiast pokazywać realne wskazania. Ogólnie rzecz biorąc bilans napraw przez 2lata przekroczył już dawno koszt zakupu tego cudownego auta. Podsumowując: ZDECYDOWANIE ODRADZAM
- zużycie paliwa dla silnika 1.9 JTD 105KM 77kW