Fajny samochód, ale dla ludzi którzy mają pojęcie o mechanice. Bardzo dużo można zrobić samemu, bo wiele części jest zamiennych z fiatem i alfą oraz internetowe fora są bardzo pomocne, i aktywne! To nie jest auto którym się jeździ - tzn. albo kochasz albo nienawidzisz:)
Nie daję doskonale, bo miałem wcześniej Fiata Marea z tym silnikiem, i był w lepszym stanie. Właściciel (albo właściciele) za bardzo nie przyłożyli się do utrzymania tej pięciocylindróweczki w dobrym stanie. Może się czepiam ale wiem jak ten silnik GADA jak jest ZDROWY:)
To mój pierwszy automat (w opcji na tej stronie można było zaznaczyć tylko manual) i jestem zadowolony. Konstrukcja typu gniotsja/niełamiotsja:) Archaiczna, nie za szybka ale trwała.
W sam raz. Jak na Lancię to chyba właśnie o to chodziło. W miarę pewnie i komfortowo. Co do trwałości, to zależy od jakości części. Ja np. nic nie wymieniłem w tylnym zawieszeniu (przez dwa lata - 30 000km), a z przodu tylko łączniki stabilizatora.
Za te pieniądze idealnie:)
Prawie bez zastrzeżeń, gdyby tylko fotel dało się opuszczać nieco niżej (187 cm). Reszta w sam raz:)
Działa bardzo dobrze , ale trzeba dokładnie sprawdzić działanie wszystkich stref chłodzenia/grzania bo jak coś nie działa to trzeba rozbierać całą deskę rozdzielczą. Dramatu nie ma, ale po co?
Przestrzeni jest "akuratnie", tzn mogło by być więcej, i inni w tej klasie sobie z tym radzą, ale dzięki materiałom wykończeniowym można to wybaczyć.
Wyciszenie mogło by być lepsze, chociaż to może wina nieoryginalnego wydechu w moim aucie - a cena oryginalnego biorąc pod uwagę wiek auta jest totalnie z kosmosu!
Na gazie w sam raz, w zamian za komfort i niskie ubezpieczenie.
Dobre auto za dobre pieniądze, ale w przy dzisiejszej ilości aut używanych to nie jest jakieś osiągnięcie.
Mój egzemplarz całkiem dobrze się pod tym względem prezentuje, mechanika i elektryka ok, tylko nie wiedzieć czemu te modele mają bardzo dobre "kontakty" z rdzą. Progi i tylne nadkola to pięta Achillesowa niezależnie od wersji.
Adekwatnie jak na 15- letnią Lancię, albo nawet lepiej:)
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 20V 150KM 110kW