: nieprawdopodobnie staranne wykończenie wnętrza, komfort w tej klasie samochodu, system nagłośnienia, wydajność klimy. taki cukierek dla dziewczynki.
Układ elektryczny
naprawdę ludzie którzy źle się wypowiadają o Lanciach powielają obiegowe opinie domorosłych mechaników od naprawy taczek.
jest to moja ponowna ocena z perspektywy czasu kiedy zdążyłem już pojeździć innymi \"lepszymi\" samochodami. naprawdę nie mogę powiedzieć jednego złego słowa o tym silniczku. elastyczny ekonomiczny odporny na głupotę kierowcy i polskich mechaników naprawdę godny polecenia.
generalnie bardzo dobrze za całokształt. jedynka trochę krótka, brakowało 6ki ale i tak było ok.
to kombi a nie subaru impreza do przewożenia rodziny na wakacje.
jak to w kombi w każdą stronę bez zastrzeżeń.
mogło by być lepiej ale to małe kombi więc generalnie dobrze.
lepiej chłodzi niż grzeje ale to włoski samochód
mogło by być lepiej ale to małe kombi więc generalnie dobrze. 2+1 ok 2+2 ciasno ale znośnie
brak uwag
naprawdę w mojej ocenie bardzo zadawalająco
oceniam bardzo dobrze.
wszelkim fanom bawarskich wynalazków, szwedzkich bezpiecznych samochodów oraz z pod znaku gwiazdy życzę powodzenia i dalszego zaślepienia w sponsorowaniu koncernów i wszelkich pseudo serwisów aso i tych innych
w czasach kiedy jeździłem lybrą wqrwiała mnie niemożebnie. ale to dlatego że próbowałem oszczędzać na serwisie naprawiając ją u matołów podających się za mechaników. jedno zrobili inne zepsuli. w ostatnim okresie czasu kiedy ją posiadałem zacząłem serwisować auto w aso i wszelkie bolączki ustały jak za dotknięciem czarodziejki. potem przesiadłem się do bawarskiego a następnie szwedzkiego wynalazku i zrozumiałem co utraciłem.
jeździłem autem kilka lat nigdy mnie nie zawiodła nawet kulawa wróciła do domu 2000 (dwa tysiące)km.
- zużycie paliwa dla silnika 1.9 JTD 115KM 85kW