: komfort komfort niezła dynamika i niepospolity wygląd po mimo starej konstrukcji
: głowica -pęka a to spory koszt naprawy uszczelek no i samej głowicy bo nawet na używkach chcą sporo 600-1000zł
: amortyzatory średnio lubią polskie drogi ale żadne auta ich nie lubią
miałem 3 kappusie
1 pochodziła z bor-u uwaga na nie zajeżdzone faktem jest że wymieniali wszystko w serwisach i orginalne części ale to co nie wymienili jest bardzo zmęczone i siada
2- sprowadzili mi z włoch -brudna do tego stopnia że przez brud nie było widać światełek z podświetleń i zniszczona zaniedbana żeby spóścić olej odkręcali mi misę i wygarniali szlam bo nie dało się go wymyć .oni jak się zaczyna walić auto to sprzedają za grosze kupują nowe auto a my odkupujemy od handlarzy 4 razy drożej i męczymy się z tym. ja się włoszką napasłem ;ale może i zdrowe egzemplarze mają;
3- sam sprowadziłem z niemiec była ok tą dłuższy czas pojeżdziłem
to dobre auto ale koszty paliwa straszne i jak coś walnie to trzeba wtedy zainwestować sporo
bardzo płynny paliwożerny i awaryjny
ok mały problem z dwumasą ale naprawiłem nienaprawialne u garażownika i i ok wymiana na nowe straszne koszty
bez zażutu
super klima jak zadbana bez problemu
lużne wygodne auto komfortowe niech się schowa mercedes .uwaga na alkantarę bardzo szybko się wyciera i niszczy
ok
paliwożerna bestia jak się trochę przyciśnie to i 15l/100 oleju napędowego w trasie i to samo po mieście .ceny części \'zamienników \' normalne do zniesienia ale nie wszystko jest za wtrysk sterujący trzeba zapłacić 1800 zl- a on lubi walnąć na naszym paliwie .wiem co piszę bo miałem 3 kapusty
i co z tego że mało trzeba zapłacić przy zakupie ale potem trzeba mieć gruby portwel więc trzeba się trzy razy zastanowić nad kupnem pierwszej kapusty ,bo potem człowiek zakochuje się w tej kapryśnej włoszce i ponosi spore wydatki .ale tak jest w prawdzie w każdej miłości nie tylko do \"kapusty\"
mimo wszystko o ile pozwoli mi żona to napewno kupie jeszcze kappusię ale ona uważa że dobra skarbonka to świnka z gliny a nie takie ładne auto
pękająca głowica to główna wada tego auta no i wtrysk sterujący
- zużycie paliwa dla silnika 2.4 TD 124KM 91kW