: Mieszkam w górach i najbardziej da się tu docenić moc i elastyczność tego silnika.
: tak jak pisałem progi ranty podłogi i tylne nadkola to słaby punkt
: szybko wybijające się sworznie wahaczy
Kupiłem to autko za niewielkie pieniądze ale tez trochę do niego dołożyłem i kasy i swojej pracy ale za to jaka teraz przyjemność z jazdy :D moim zdaniem komfort i wygoda za niewielką cene .
Silnik bardzo elastyczny nawet przy małych prędkosciach z piątego biegu zbiera się całkiem niezle. kultura pracy też całkiem całkiem.
Tu jak dla mnie troszkę za krótkie biegi ale przyznam że często ruszam z jedynki potem trujka no i piąteczka :)
Wszystko by było gdyby sworznie wahaczy tak szybko się nie wybijały :( nowe nie wytrzymały nawet 8 tys km :/
Widoczność super nie ma na co narzekać:
Dla mnie rewelacja wszystko pod ręką poza otwieraniem wlewu paliwa (dosyć częste:D )i bagażnika no chyba że jedzie pasażer to problem z głowy:)
Po przejechaniu kilku kilometrów w mojej Lili robi sie ciepło gorzej przy wiekszych mrozach :( Latem mimo wszystko sprzydała by się klima:(
Jestem szczupły i niski więc przestrzeni mi nie brakuje:)pasażerowie też nie narzekają
Po wymianie tłumików ok :)poza tym dużo zależy od opon i prędkości.Jesli nie przekraczasz setki jest w miarę cicho i przyjemnie.
Do ekonomicznych to raczej nie należy :)( trzeba będzie pomyslec o instalacji LPG i to szybko )
Co tu dużo pisać inne marki z tego rocznika zostaja daleko w tyle jeśli chodzi o jakość i cenę.
Czasem wiesza sie centralny i cos często pala sie żarówki poza tym wszystko w jak najlepszym porzadku
Jedyna poważna usterką jaka miałem to to że trzeba było troche połatać progi ranty podłogi i tylne nadkola (trochę mi to zajeło czasu ale przynajmniej zrobiłem solidnie )reszta ok.
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 i 113KM 83kW