Przy zakupie samary od razu zaopatrz się w zestaw narzędzi. jeżeli nie masz pojęcia o mechanice - zapomnij o zakupie chyba ze masz znajomego mechanika. albo kup sobie dobry rower w tej cenie bo w tym roczniku inne blaszaki kosztuja 2X więcej
sportowy wydech,stożek end GO (napewno nie bedziesz ostati :)
tu sowieci powinni jeszcze sporo popracowac. Dla "dziadka" wystaczająco precyzyjna i trwała.
nie przesadzać z prędkościami w zakrętach, może cię niemiło zaskoczyć (za miękka), układ kierowniczy OK. zawieszenie średnio komfortowe ale co do trwałości nie do zniszczenia.
OK
przełaczniki i ich rozmieszczenie zaplanował pijany inżynier.
tutaj wschodni sąsiedzi naprawdę się popisali. zreszta nie ma sie co dziwić-samary jezdzą też na Kamczatce i Syberii
jak na samochód tej klasy nie jest żle, a to za sparwą przedniego napedu(brak wału napędowego i całej reszty).
ojjj.....bez komentarza (polecam przeróbki we własanym zakresie-maty głuszące itp)
POLECAM ale zadbane egzemplarze. prosta budowa umozliwia samodzielne naprawy. ceny części zamiennych to najwieksza zaleta samary :) . Przy spokojnej jeżdzie na gazie uzyskalem poniżej 5 l !!!!!!!!!!
Doskonale.Nie rozumiem posiadaczy maluchów ha ha.koszty i cześci zamienne porównywalne lub niższe.A ile więcej samochodu i 140 w trasie lecisz bez problemu.Tak, że POLECAM jako tani środek transportu!!!!!!
niedawno przy otwieraniu szyby, dzwigienka została mi w ręku :) te plastiki we wnętrzu TRAGEDIA. trzeba dbać o elektryke. Licz sie z tym, że dłubanie wejdzie ci w krew.
silnik nie do zniszczenia po warunkiem że go nie przegrzejesz (olej co 10 tys.), skrzynia co 40 tys, dbać o elektryke. jak sie do tego dostosujesz bedziesz się długo cieszył samarką.