jak sie dopchnie pedał gazu do podłogi to wychodzi z niej demon, uczucie jest takie jak by sie załączyło TurBo! - przynajmniej w mojej ŁaDziAnie WRC :)
jeżeli chodzi o skrzynie to nawet nieźle, raz mi trylko wypadła pod sklepem jak sie z kumplem na światłach łapałem, ale to z mojej winy bo 60km/h na pierwszym biegu to dla 10 - letniego samochodu to troszku zadużo
szczególnie na łysych kapciach
firestone-a poprostu lata na każdym zakręcie, dlatego większość szybko pokonywanych przezemnie zakrętów branych jest bokiem, a do tego łyse firestone-y grają tak pięknie na ciepłym asfalcie ze nawet przy bardzo wolnych prędkościach ludzie sie ogladają co za wariat jedzie
widać naprawde dobrze - wszystko
jeżeli chodzi o spalanie wersja dla babci jest bardzo optymistyczna bo pali ok7 na 100-tke, ale gdy mówimy o wersji HARD czyli mojej :D może spokojnie skotłować jakieś 13litrów szczególnie w zime gdzie każde jej otpalenie nie moze sie obejść bez wyciągnięcia ssania
w lato jak sie otworzy szyby do oporu klimatyzacjia sprawuje sie naprawde nieźle, a w zime naprawde idzie sie spocić jak sie przesadzi zogrzewaniem
jak sie rozjebie dwa przednie fotele do oporu nawet taki duży chłopczyk jak ja (190cm - 100kg) :D czuje sie naprawde konfortowo, Ci z tyłu maią troche gorzej ale dają rade
wyciszenie jest spoko tak myśle żadko dochodza mnie słuchy spod maski raczej są zagłuszane przez tylnią półke i bagarznik=)
jak trafisz dobry model naprawde nie ma problemu z awaryjnością jedynym minusem jest elekronika w tym samochodzie ale tylko w sensie bezpieczników które sa po maską samochodu (mokro i wilgotno) wtedy trzeba szzybko wyskoczyć z samochodu podnieść mase dotknąć któregoś z bezpieczników i już wszystko działa
zajebista
tutaj dopne sie tylko jeszcze raz do tych bezpieczników i juz wszystko chyba
całkiem całkiem