samochód bardzo dobry, niedoceniany!!! miałem golfa I, II, kadetta, ascone, itp i wszystkie padły po ok 4 mieś! Łada ma na budziku 18 tyś pod moją włądzą i nic :) jak rozleci się to kupie następną ale to chyba jest niemożliwe!!!!! Gorąco polecam tan samochód
chodzi super, lubi wysokie obroty.
skrzynia w moim modelu nie należy do najlepszych czasem 2 chaczy i natym akurat biegu głośna...... a najgorsze że 4 biegi:(
zawieszenie oki tylko strasznie składa samochód na ostrych zakrętach, kierownica pierwszego dnia zmieniona na mniejszą sportową i jakoś się kręci.od pół roku "przeskakuje" progi zwalniające i wszystko trzyma się:)
do kańciaka to samara nie należy
SAUNA
moja łada robi za bagażówkę z tyłu siedzenia złożone a z przodu bardzo dużo miejsca 400 kg ładunku nie przeszkadza!!!!!!!!!
wszystko trzeszczy każdy plastik ale co wymagać za 700 zł. na trasie z wiatrem ze stoku przy 160 nic nie słychać!!!
kosztowała mnie 700 zł "zarzynam" ja od grudnia i ......... nic. cały czas jeździ.silnik podobno był przy poprzednim właścicielu był w remoncie ale to pojęcie względne.pali prawie jak kaszlak a wygoda jak w golfie części praktycznie darmo np. klocki 24zł tarcza sprzęgło 52zł a pozatym nic więcej nie kupowałem części jak nie w sklepie to każdy złomowiec.ale to praktycznie nie jest potrzebne.....
na początku nie spodziewałem sie że ten samochód będzie palił tak mało.. ale jest super cena jak za 30 letniego golfa albo 25 letniego kadetta!!
raz tylko miałem awarię gdzie samochód stanął na drodze (urwał się kabel zasilający do cewki).silnik troszkę "poci się" i rosyjskie klocki zużywają się trochę szybciej niż powinny ale pozatym wszystko si