: Ja zrobiłem 20tys bez żadnych remontów, tylko lać benzyne, czasem sprawdzić płyny i jeździć.
Układ hamulcowy
: Nie odbijające cylinderki ham. przednich
Jak na te lata Łada jezdzi bardzo dobrze. To mój samochód uzytkowy i nigdy mnie nie zawiodła.
Objezdziła całe wojewódstwo, słowacje i zawsze sama wróciła do domu.
W ładzie trzeba uwarzać na rdze. Dopóki sie pilnuje to nic sie nie dzieje, ale wystarczy odrobina nieuwagi i zacznie rdzewieć.
Zadnych powodów do narzekań, pracuje równiutko, jest elastyczny i pali na dotyk.
Nieźle, ale bardzo brakuje V biegu zwłaszcza na trasie.
Troche luzów na kierownicy, ale pozatym wszystko dobrze.
Zadnych problemów na parkingach.
przy nagrzewnicy można sie nieźle spocić jak chodzi na full, z wentylacją troszke gorzej, ale nie jest źle. Zawór nagrzewnicy lubi przeciekać.
Z przodu super, z tyłu troszke gorzej gdy przednie fotele cą maksymalnie cofnięte. Mozna rozłozyć ją do spania.
Oj z tym jest średnio, ale jak sie nie ma dziur w tłumikach to nie jest źle.
Nie taka łada straszna jak ją malują, jak sie nie przekracza 3-3,5tys to jest w porządku.
bardzo dobry, chociaż jest to coraz żadziej spotykany samochód przez to ceny idą w góre zwłaszcze jeśli chodzi o pasjonatów marki.
Odpadają klameczki trójkątnych szybek, popuszcza zewór nagrzewnicy, lubi podciekać z uszczelek silnika, ale jak sie jej pilnuje to wszystko jest ok. Czasem też nie łączą kontrolki, ale w tym wieku zaśniedziałe styki to już norma.
W zasadzie żadnych, zerwała sie linka ręcznego, ale to z mojej winy. W tej chwili nie chce mi odbijać jeden klocek z przodu, ale po tylu latach cylinderki aż proszą sie o wymiane.