Za ta cene nie ma lepszej opcji, zwlaszcza jesli ktos szuka fajnego auta do miasta i na trasy. W miare dynamiczny, w miare oszczedny, malutki na zewnatrz - wielkiw srodku. Ja bardzo polecam, ale zwracajcie uwage czy auto wyprodukowane na SLowacji - auta z czeskich fabryk mialy bardzo duzo usterek. Moja SLowaczka sprawuje sie w zasadzie super
Wszystko super widac, jedynie slupek z przodu dosc konkretnie ogranicza widocznosc i zwlaszcza na zakretach czy pasach mozna nie zauwazyc calkiem sporego obiektu.
Mnostwo miejsca z tylu, wielki jak na te gabaryty bagaznik, szeroko sie siedzi. Dwoch facetow o wzroscie ponad 185 cm i slusznej wadze bez problemu moze nim wygodnie podrozowac.
Super. Dwoch roslych facetow, jedna wysoka kobieta, dziecko w foteliku, para nart, deska snowboardowa i trzy solidne walizy - wszystko weszlo i auto wyjechalo nawet pod gore:)
Jezeli pasazer dopiero po przejechaniy 20 km i konkretnym przyspieszeniu zauwazyl ze to diesel to to cos znaczy.
Troszeczke serwisy Kia, zwlaszcza w Krakowie sobie licza za czesci.
Super auto. 4 lata, 75 tys km. Poczatkowo wozila dwie osoby, teraz doszla trzecia w foteliku i jezdzi sie super.
Po 4 latach i 76 tys. wymienilaismy czujnik ABS, trzeba bylo wymienic wszystkie filtry paliwa (ale to raczej dzieki jakosci paliw na naszym rynku) oraz padl tylni amortyzator. Tak to jedynie wymiana olejow, filtrow klockow i tarcz hamulcowych
Brak
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 CRDi WGT 90KM 66kW