: przestrzeń, komfort, wycieraczki i ich trwałość.
Jestem bardzo zadowolony, żona jeszcze bardziej :)
Wyraźnie słychać w kabinie, ale nie jest to natarczywy hałas, im większe obroty tym głośniejszy, ale to chyba normalne. Z zewnątrz wyraźnie \"cyka\". Dynamika w mieście ok, w trasie ciut brakuje, chciało by się mieć te 10-15 km więcej, zwłaszcza że klima wyraźnie odejmuje mocy.
Bez problemów, działa dobrze, lewarek dobrze dostępny i krótki. Troszkę mały \"grzybek\" od wstecznego (na jeden palec )wymaga przyzwyczajenia.
cóż, tak sobie, przód hałasuje na dziurach i strasznie wali na zwalniaczach (jak odbijają amortyzatory) . Serwis mówi że tak ma być, no zobaczymy.... Rada: wolniej jeździć po dziurach. Tył w szybkich zakrętach lekko tańczy na boki, nie ma strachu bo jest spora rezerwa i w razie czego czuwa ESP.
Super, oczywiście tak jak każdy muszę napisać o przednich słupkach, po prostu utrudniają widoczność. Funkcjonalność poległa w walce z designem. :)
Na początku podczas szybkich zmian kierunków włączałem długie światła (dźwignia świateł ma bardzo mały skok w kierunku deski rozdzielczej)ale z czasem opanowałem i to. Poza tym wszystko jest na swoim miejscu
Poza parującymi szybami w wilgotne dni, nie mam zastrzeżeń. Aha, na 1 biegu coś cichutko świszcze w nawiewie. w sumie to nie wadzi, ale jak znajdę źródło to polecę do serwisu :)
IDEAŁ
O głośnym zawieszeniu już pisałem, reszta jest ok.
swoje musi spalić, to ciężki i wysoki wóz, na ulicy góruje wyraźnie nad innymi.
Odpadające lusterko wewnętrzne 2 razy, głośna praca prawego podnośnika szyb przednich, plastiki popiskują w okolicy prawego przedniego słupka i w okolicy zegarów ale tylko zimą
Nic nie pękło i nie odpadło, samochód działa :)
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 DOHC CVVT 90KM 66kW