To moja druga ocena i im dłużej jeżdżę ,tym bardziej jestem zachwycony mocą,prowadzeniem,wyglądem i nawet praktycznością tej kijanki.
Moc pozwala na błyskawiczne i bardzo bezpieczne wyprzedzanie na drogach krajowych.Nigdy więcej mniejszych silników.
Czasami,gdy szybko zmieniam z R na D ,lub na odwrót, to wskakuje N,poza tym skrzynia jest super.
Na suchym praktycznie nie można wyprowadzić jej z równowagi, na mokrym można bezpiecznie zarzucić tyłem,na śniegu trzeba uważać-charakterystyka auta z napędem na tył-lepiej wtedy włączyć tryb ECO.
Nie ma wizyty na myjni bez pytań i zachwytów nad wyglądem i osiągami,ludzie po prostu proszą o możliwość zajrzenia do środka i informacje,jak się sprawuje.
Małe szyby,na szczęście duże lusterka,kamery itd.
Pozycja za kierownicą jest super,przy bbb.dużych prędkościach obsługa mediów przestaje działać,chyba dla bezpieczeństwa?
Wymaga trochę przyzwyczajenia do najwydajniejszej pracy.
Z przodu bardzo dobrze.
Jazda zgodna z przepisami ocena na 5.
Jeżeli jedziesz zgonie z przepisami po drodze krajowej pali 8 litrów,bez problemów może być18.
Brak konkurencji.
Ze stukaniem tylnej klapy poradziłem sobie sam-są filmy na you tubie i znalazłem też w końcu przyzwoity serwis pod Lesznem.
Brak.
- zużycie paliwa dla silnika 3.3 T-GDi 370KM 272kW