Oceny Kia Sportage III SUV Facelifting 1.7 CRDi 115KM 85kW 2014-2016

Podsumowanie 8 ocen Filtruj
Przebieg ocenianiego auta
Lata produkcji
Kia Sportage III SUV Facelifting 1.7 CRDi 115KM 85kW 2014-2016 - Oceń swoje auto
średnia ocena z 8 ocen
75%
użytkowników kupiłoby ponownie

Najnowsze oceny Kia Sportage III SUV Facelifting 1.7 CRDi 115KM 85kW 2014-2016

4,5
~Maciej Lorek
SUV Facelifting 1.7 CRDi 115KM 85kW
Samochód, co do zakupu którego kompletnie nie byłem przekonany, a który wraz z przejechanymi kilometrami daje coraz większą frajdę z zakupu. Dobrze się prowadzi, jest cenowo atrakcyjny i póki co (odpukać) bezproblemowy. Zdecydowanym polecam co najmniej wersję M, dobrą opcją jest M+DFA (pakiet komfortowy: klimatronik 2-strefowy, skóra na kierownicy i lewarku, tempomat), idealnym kompromisem jest albo M businessline, albo L. XL w momencie zakupu...
4,8
~omar
SUV Facelifting 1.7 CRDi 115KM 85kW
Długo przeglądałem, wybierałem, zastanawiałem się i dopasowywałem auto do siebie i możliwości finansowych. I ostatecznie wybrałem bardzo dobrze. Silnik poprzednio był większy diesel, ale parametry podobne. Początkowo niezbyt zachwycał ale dziś już wiem, że w pełni wystarcza jak na takie auto. 1.7 zupełnie daje radę i w mieście i na trasie. Da się płynąć i swobodnie wyprzedzać. Realnie rzecz biorąc dziś nie da się jeździć szybko i dynamicznie...
4,7
~TomekZ
SUV Facelifting 1.7 CRDi 115KM 85kW
Samochód mega niezawodny. Żadnych problemów z silnikiem. Jedyna uwaga to wyciszenie wnętrza - mogłoby być lepsze. Co do mocy to wiedziałem co kupuję i czego się spodziewać. Spalanie bardzo przyzwoite. W mieście pali mniej niż w szybko pokonywanej trasie.
3,2
~Jahu55
SUV Facelifting 1.7 CRDi 115KM 85kW
Na wstepie dodam, ze auta od wrzesnia br., nie posiadam. Sprzedalem i kupilem troszke wieksze. Ocena przecietna posidalem wersje L+buissnes line z nawigacja, pol skora i naglosnieniem Infinity. No i najlepsze z tego wszystkiego bylo naglosnienie. Wykonczenie wnetrza-miekki plastik na gornej czesci kokpitu i przy kolanach.
4,4
~Dawid
SUV Facelifting 1.7 CRDi 115KM 85kW
Za cenę 90 tyś zł nic lepszego nie kupimy. Nie jest to BMW i trzeba zdawać sobie z tego sprawę, auto ma dużo zalet ale ma też swoje wady. Mam nadzieję, że będzie niezawodne i tylko tego od niego oczekuję, bo po doświadczeniach z VW straciłem wiarę w niezawodność samochodów. Z drugiej strony przed zakupem szukałem negatywnych opinii o tym modelu i nie znalazłem.
4,9
~Pawel500
SUV Facelifting 1.7 CRDi 115KM 85kW
bez zarzutów, sprzęgło jest bez dwumasy to na plus, (Skrzynia biegów)
3,8
~MS
1,8
~Muzzi
SUV Facelifting 1.7 CRDi 115KM 85kW
Głośny, Bardzo słaba elastyczność, bardzo słaba dynamika, przyspieszenie do setki na poziomie 13,3s - żenada! (Silnik)
Kia Sportage III SUV Facelifting