: Największe zaskoczenie to to , że przy takim spalaniu dojężdżam do następnej stacji paliw. A tak poważnie to najpozytywniej mnie zaskoczy jak je sprzedam.
: Nowy, a rdzewieje - ciekawostka.
: Nowy , a piszczy -druga ciekawostka.
: 2.0 a pali jak 3.0 - samochód pełen ciekawostek.
Pierwszy i ostatni raz Kia. Może inne modele mają lepsze (bo czy mogą być gorsze?), ale nie Sportage.
Za mała moc. Do takiego kloca to przydałby się 3.0l. Wziąłem benzynę między innymi dlatego aby było ciszej. Niestety nie jest. Jakbym wziął diesla to dziś byłbym pewnie głuchy.
Jedyny plus w tej katastrofie-wchodzą biegi. Cieszę się!
Średnio, może dlatego że wysoki, może przez hałas jeździe towarzyszy lekki stres. Może się jeszcze pzzyzwyczaję...
Tu jet dobrze. Budowa ToyToja powoduje że widać wszystko.
Za krótkie fotele, z tyłu trochę jak na krześle. Sensu istnienia tej \"poręczy\" przed pasażerem z przodu jeszcze nie ogarnąłem. Nie przydatne i rujnuję i tak przeciętną stylistykę deski.
Średnia krajowa.
Nie jest źle, żeby jeszcze było wygodnie.
Super , ale jak na lata 90te. Dziś od suva chciałbym więcej.
Na razie na gwarancji \"poprawiają\" lakier na tylnej klapie. Coś też piszczało z tyłu w zawieszeniu. Na razie nie piszczy, czy coś wymieniali czy posmarowali nie wiem. Puki gwarancja strachu nie ma. Gorzej ze spalaniem (tego gwarancja nie obejmuje), 13l w mieście to dramat! 15l gazu to też dramat , tylko że mniejszy.
Niby tani, ale tylko do puki nie kupisz i nie zobaczysz dlaczego ma niższą cenę niż konkurencja. Jeździć , jeździ ale dlaczego w takim stylu?
Ten model to jedna wielka usterka.
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 i 16V 142KM 104kW