: To bardzo dobra jednostka, sprawdzona w ceedach i i30, dodano tylko 13 kucyków.
Ktoś pomyślał - jest dużo miejsca, świetnie się prowadzi, a silnik to poprostu przyjemność. Zarzuty co do wielkości bagażnika, są nie trafione ponieważ, jak położy się siedzenia, to można wprowadzić małą krowę ! A jak nie można kupić bagażnik dachowy !
To cacko !!! przyjemność z jazdy ! mam nadzieję, że taki stan będzie trwał :-)
Brak uwag !
Jak na tak wysokie auto, to zawieszenie dobrali idealnie. Nie ma bujania na boki, nawet nie \"nurkuje\" przy hamowaniu ! Na nasze drogi proponuję felgi 16-ki.
Wszystko widać, zarówno w lusterkach jak i przez okna. Dla komfortu można wziąść czujnik cofania, lub kamerę.
Tu nic dodać, nic ująć !
Brak automatycznej klimatyzacji (tylko zwykła), rekompensuje bardzo dobry nawiew, a zimą dodatkowa nagrzewnica.
Tu Kia przeskoczyło konkurencję. To auto w środku przewyższa niektóre auta klasy C.
Silnik słychać jedynie jak jest zimny, no ale to diesel :-) Dalej to tylko \"mruczenie\", brzmi jak najlepsza piosenka !
Przy tych gabarytach oraz lekkim zacięci \"sportowym\" zużycie paliwa poprostu OK ! Co do serwisu czy napraw to jeszcze nie miałem.
To jest jedyne auto za takie pieniądze z takim \"wypasem\"!
Środek plastikowy ale dobrze wykończony. Nic jeszcze nie nawaliło (młode autko).
Brak
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 CRDI VGT 128KM 94kW