: to jest CRDi (128KM), za auto zapłacisz, a wrażenia z jazdy - bezcenne !!!! I co ciekawe w miarę upływu kilometrów, spalania spada.
Dobrze przemyślane auto, a przede wszystkim dobrze wyposażone. Oczywiście nie ma idealnego auta, ale to ma najwięcej pozytywnych kompromisów. POLECAM
Jak zimny, to poznasz, że to diesel. Dalej to już sama przyjemność. Moim zdaniem lepszy od benzyny, a tylko droższy o 6 tys.
Tu się postarali. Płynnie, przyjemnie i bez \"haków\".
Mimo \"wysokości\" ładnie dobrane zawieszeni. Dobrze prowadzi się w różnych sytuacjach. Należy jednak pamiętać, że to nie limuzyna.
Lepsze widzenie niż w \"zwykłym\" autku. Jeśli masz wątpliwości to jest w opcji kamera do tyłu, lub czujniki.
Dla mnie \"bomba\", widać rękę tego Niemca, którego kupili do Kia.
Super (nowe auto). W tej wersji jest dodatkowa nagrzewnica - do próbowania w zimie.
Tu bije na głowę nawet \"większe\" auta. Jeśli raz wsiądziesz to cię ma ....
W dieslu nie zgłaszam problemów. Słyszałem, że w benzynie jest głośniej.
Wstępnie spalanie (cykl mieszany) około 7/100, ale w miarę docierania spada. Przy tej wysokości auta jest dobrze.
To jest decydujące - pięć systemów elektronicznych, klima, bezpieczeństwo bierne (poduchy 4 + kurtyny) w standardzie, oraz super sprzęt muzyczny. Fakt, że środek w plastikach, ale dobrze wykonanych i w mojej wersji dwukolorowych (nic nie skrzypi i nie piszczy).
Nowe auto i brak uwag. (aby tak dalej!)
Nowe auto i brak uwag. (aby tak dalej!)
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 CRDI VGT 128KM 94kW