Ogolnie naprawde jestem w szoku! Auto jest rewelacyjne!!! Goraco polecam! Wszyscy sie pytaja co to za mesiu czy bmka :P Niestety po za kupie polecam od razu wymiane orginalnych opon(kumho) ---> szajs i wycieraczek przedniej szyby(strasznie piszcza).Klocki hamulcowe orginalne tez troszke piszcza przez pierwsze ok 2 hamowania po odpaleniu silnika. Ogolnie ok.
Mimo tej masy valkiem, calkiem sobie radzi!!! :) Mimo, ze jerzdze automatem ze stalym napede na 4 kolo. Na swiatlach wielu juz sie zdziwilo :)))
Rewelacja!!! 5-cio biegowy automat z tiptronikiem dobrze sobie radzi.
Doskonaly! Wogole nie czuc dziur, nierownosci, kraweznikoe itp. !!!
Do przodu ok! Do tylu polecam czujniki cofania :)
Ogolnie ok!
Swietne!!! Klimatronic dzila rewelacyjnie. W zime grzeja bardzo dobrze. W lato znowu dobrze chlodzi
Mnustwo miejsca z przodu i tylu. Tylko bagaznik moglby byc odrobine wiekszy.
Doskonale! Przy predkosciach zedu 120-140 km/h silnika wogole prawie nie slychac
No ok 10l na 100 trzeba liczyc max 12l . Przy automacie i stalym napedzie na 4 kola
Ogolnie wszystko naprawde super!!! Za takie pieniarzki nie kupi sie nic lepszego. Jedynie polecam wymiane wszystkich czesci gumowych w tym aucie i to od razu po wyjechaniu z sallonu czyli: opon, wycieraczek, jak i zarowek na mocniejsze w przednich swiatlach bo te rzeczy to niestety koreanskie g.... :)) Nie na nasze warunki! Polecam ciemne szybki do tylu kangurka z przodu i wyglada rewelka!!!! :)) Ogolnie goraco polecam!!!! Aha jeszcze jedno sprzed car audiu z orginalnym radiem clariona gra naprawde super!!!! Dobry bass! Wielki plus!!!!!!!!!
Narazie bez awarii.
Narazie wszuytsko ok!