Ogólnie jestem strasznie zadowolony, jeszcze tylko żeby troszkę mniej palił z litr może dwa i będę najszczęśliwszym posiadaczem wymiatacza ;))
Prawie niesłyszalny.
Niestety nie mam z kim pogadać na ten temat bo nie słyszałem żeby ktoś w 3,5 litrowej benzynie miał skrzynie 5-e tiptronic. Jeśli ktoś wie to proszę o info czy jadąc na automacie powinno się pokazywać jaki jest bieg ? bo na manualu mi pokazuje a na automacie już nie, i przy jakich predkościach powinien wrzucić 5-ty bieg, bo manulanie nie ma problemu ale jak jade na automacie to jadąc nawet 180 i przekładając na manulal pokazuje mi 4-ty bieg, ktoś mi to może wyjaśnić ??
prosze o info jak coś: siwy.siwy@interia.pl
Choć czasami wydaje mi się za miękka, ale jeździ się super wygodnie.
Widzę wszystko przed samochodem , niestety nie widzę przodu samochodu ;((
Choć, jak się dobrze nagrzeje skóra to jest nie lada problem żeby schlodzić, ogólnie jest spoko a, przy konkretnym nagrzaniu i wysokich temperaturach potrzebne 5-10min zeby było spoko
Strasznie dużo miejsca.
Do 160 km, nie słychać że się jedzie, powyżej zaczyna trochę szumieć, mam relingi na dachu.
I tu właśnie mam problem bo nie pali mało, a z opisów waszych nie mam z kim porównać ;(( wszyscy kupili disle ;(( a ja benzyniaka i to jakiego wymiatacza ;)) miasto 17,5 l, średnie 12,4 l założyłem gaz, i tak miasto "gaz" 21l , sredni "gaz"15l
Za tą kasę nic lepszego a nawet porównywalnego z pewnością bym nie kupił.
Za mało kilometrów by się wypowiadać ale jak do tej chwili jest super.
- zużycie paliwa dla silnika 3.5 i V6 24V 195KM 143kW