: 1000 drobnych usterek. Ale denerwujących. Zacinanie centralnego zamka, słaba trwałość stacyjki itp
: Rdza nie wiadomo skąd i dlaczego. Będę wymieniał reaparaturki wiosną.
Porządny SUV za rozsądną cenę. Stosunkowo niskie koszty utrzymania. Ale mimo to jak pisałem wcześniej wiele małych awarii i niedomagań. To efekt wg mnie niedokładnego wykończenia.
Być może słaby nieco, ale sprawuje się świetnie. Nie planowałem kupując auto brania udziału w rajdzie Dakar.
Raczej bez uwag. Może już nieco zbyt duży skok dźwigi zmiany biegów. Nie przeszkadza.
Cały sprawny. Zrobiony i sprawdzony. Ale nikt nie wie skąd metaliczne blaszane dźwięki jakby z tyłu. Urok auta.
Tu ruda potrafi zaskoczyć. Nagle reaparaturki trzeba będzie wymienić. Słabo.
Spore słupki. Ale kwestia przyzwyczajenia.
Spoko choć to nie Ferrari.
Tu problemy. Raz z klimą raz z ogrzewaniem. Wiecznie coś. Obecnie nie za fajnie grzeje. A wszystko sprawdzone, wymienione i naprawione. Podobno.
Oby wszystkie auta tej klasy tyle miały przestrzeni.
Napewno mogłoby być lepiej ale nie męczące. Spokojnie daje radę.
Tu jest ok. Chociaż niektóre części tylko oryginalne i stosunkowo drogie i trudne do zdobycia. Ale jest ogólnie ok.
Jest naprawdę dobrze.
Tu dobrze nie jest. Ale trzeba się przyzwyczaić. A czasami odpuścić. Mnp nietrwała stacyjka. Nie do zdobycia praktycznie nowa. Regeneracja daje radę na krótko. Zamontowałem system silnik START i po problemie. A stacyjka żyje swoim życiem hihihihi.
Przez trzy lata nie stwierdziłem.
- zużycie paliwa dla silnika 2.4 i 16V 139KM 102kW