: Spartańskie, trzeszczące tworzywa w środku. Brrrrr....
Jestem zadowolony z tego auta. Pominąwszy podłe plastiki we wnętrzu oraz wymienione powyżej usterki, uznałbym, że auto jest naprawde godne polecenia. A w relacji cena - jakość jest nie do pobicia. Faktycznie, auto nie jest szpanerskie, ale do codziennego użytku - jak znalazł
Ponoć jest to silnik zapożyczony od mazdy, więc dlatego trudno jest się do czegokolwiek przyczepić. Elastyczny, w miarę cichy, oszczędny. Wigoru nabiera dopiero powyżej 3,5 tyś obrotów. Ogólnie bardzo fajny
Jakby wsadzić kij w g... Poza długimi przełożeniami znów trudno się przyczepić. Jak na razie nie sprawiła kłopotów. Jeżdząc w mieście używam w zasadzie tylko 3 i 4 biegu
Auto dobrze trzyma się drogi, ale niestety zawieszenie jest głośne. No i przy najechaniu na uskok na zakręcie potrafi zarzucić tyłem. No i trzeba wymienić oryginalne opony. No i mogłyby być lepsze hamulce. Do tej masy auta są trochę za słabe
Do przodu bardzo dobrze, do tyłu beznadziejnie.
Jak na koniec lat 90 to jest ok, tylko kto wymyślił to sterowanie tylnią wycieraczką? (podpowiem że jest to przycisk umieszczony za kierownicą)
Brak zastrzeżeń, chociaż przydałaby się klima
Mnóstwo miejsca, zarówno dla kierowcy jak i dla pasażerów.
Trochę głośno. Do kabiny docierają najróżniejsze odgłosy - silnika przede wszystkim, ale i zawieszenia
Chyba w normie... Ani mniej, ani więcej niż konkurencja
Ocenę wystawiłem z pełną premedytacją
I tu jest ból. Auto trapią drobne problemy, jednakże nie powodują one przymusowych przestojów. Coś tam tłucze w zawieszeniu (jeszcze nie wiem co), potrafi zaciąć się rozrusznik - pali dopiero za 2 - 3 przekręceniem kluczyka, zacinają się sterowniki elektrycznych szyb, tłucze tylnia półka i inne tym podobne pierdy
Jeszcze mnie nigdy nie zawiodła
- zużycie paliwa dla silnika 1.5 i 16V 88KM 65kW