: Nie jeden dresiarz w golfie 1.6 sie zdziwił ;)
Ogólnie auto male, zwinne, ladne, dobrze wyposazene, niedrogie, jestem bardzo zadowoony.
Silnik w tym aucie to rewelacja. Cichy, nowoczesny, rewelacyjnie sobie radzi z tak lekkim autem, przyspieszenie wbija w fotel, predkosc maksymalna ograniczona tylko bezpiecznym zakresem obrotów
Skrzynia to pewna bolączka w wersji diesel. wsteczny czasem trzeba podwójnie wysprzęglić, czasem zazgrzyta, dwójka też nieciekawie wchodzi, miałem nadzieje ze sie wyrobi z czasem, ale 10k km bylo na to za malo. Poza tym ok.
Nie mam zadnych zastrzezen
Rewelacja, duze lusterka, pelna elektryczna regulacja, przez szyby widac wszystko tak jak byc powinno
Jest bardzo dobrze, ale mogloby byc troche lepiej. Podlokietnik pod prawa reke jest bardz o przydatny :)
W ujemnych temperaturach dlugo osiaga temperature ktora nie przyprawia pasazerow o trzesienie sie z zimna, poza tym nie mam zastrzezen. Klimatyzacja cudownie chlodzi w lecie.
Jak na auto tych gabarytow jest rewelacyjnie.
Silnika prawie nie slychac ponizej 3k obrotów ;)
Jak na diesla duze spalanie, co pewnie wynika z malej pojemnosci i mojego agresywnego stylu jazdy. Przy dieslu spory koszt przegladow gwarancyjnych
Za niecale 50 tysiecy mam auto w limitowanej wersji sport, z pelnym wyposazeniem i gwarancja na 3 lata bez limitu kilometrów. Konkurencja nie ma startu.
Póki co tylko jedna drobna usterka w przedniej lampce pod sufitem
Nic jak dotąd sie nie dzieje
- zużycie paliwa dla silnika 1.5 CRDi 110KM 81kW