Ocena kierowcy - Kia Rio I Kombi

greg112@o2.pl vel lodziu65@o2.pl, 18 lat temu
Silnik 1.3 i 82KM 60kW
Rok produkcji 2004
Kia Rio I Kombi 1.3 i 82KM 60kW 2002-2005 - Oceń swoje auto
Jeśli ktoś będzie zainteresowany tematem i szczegółami zapraszam do korespondencji - lodziu65@o2.pl
Mam nadzieję, że nowy bęzie się już super. Polecam lekturę całości wypowiedzi i poprzednie.
Jak wcześniej pisałem - trafiła się zaraza. Lakier schodził miejscowo, pod lakierem widoczne wtrącenia obcych ciał- ekspertyza rzeczoznawcy. Walczylismy o wymianę samochodu- udało się, ale nie do końca. KMP wydało auto do wymiany, ale za dopłatą. No niestety nie ma tego samego modelu (rocznik 2004 czyli nowsza starsza kijanka). "Nowy jest inny, lepszy no i stlistyka inna". Coż nie stać nas na dopłatę (5500 zł) bo wzięliśmy kredyt na poprzednie auto. Tutaj muszę napisać i to wielkimi literami: SALON KIA "RM FILIPOWICZ" I PAN DYR. PIOTR MIMO TRUDNOSCI I NIEDOGODNOŚCI W TEMACIE POKAZAŁ RUTYNĘ IZAŁATWIŁ TEMAT BEZ DOPŁATY ( co prawda nie nówka auto, ale jest nowe.) Zaznaczam, iż kotaktu z KMP prawie ZERO. Serwis również się nie popisał, poprostu zepchnął temat na ptaszki - jeszcze raz zaznaczam, że pozytywne załatwienie sprawy to tylko zasługa salonu "RM FILIPOWICZ". TUTAJ SIĘ KŁANIAM I DZIĘKUJĘ.

Pb - zużycie paliwa dla silnika 1.3 i 82KM 60kW [l/100km]

7,8