Autko bardzo fajne w tym przekroju cenowym. Jeździ się nieźle, ale nie polecam kupować samochodu bez klimatyzacji!!!!
Jest całkiem w porzadku. Czasami brakuje trochę"koni", ale wiedziałem co kupuję.
ok.
Twardsze zawieszenie jest w porządku. Autko nieźle trzyma sie drogi, ale nie na oponach serwowanych seryjnie.
Dosyc dobra, choć cofanie jest trochę intuicyjne.
Nic dodać, nic ująć.
Ogrzewanie zimą przecietnie. W poprzednim aucie miałem lepsze
Nie można oczekiwać cudów. Gdy kierowca jest wysoki auto staje się 3-osobowe. Z przodu super.
Wiedziało ciało co brało...
Jak na autko "tej klasy" całkiem nieźle. Spalanie jak w katalogu - tylko przy spokojnej jeździe. Nawet podczas wakacji z rowerami na dachu auto osiągnęło przyzwoite 7l/100km. Na razie nie myślę o gazie.
Zaniżę trochę ocenę ze względu na jakość mojego egzemplarza. Być może gdyby ASO lepiej się starało była by 4...
Mam nadzieję, że to się zmieni i zustaną skutecznie (sic!) usunięte wszystkie nękające mój samochód awarie i zmieni sie polityka ASO wobec klientów.
Coś tam trzeszczało w tylnym rzędzie foteli, ale po zastosowaniu taśmy klejącej ustało. Poza tym ok.
I tu się zaczynają schody. Może to wina ASO, że nie potrafi usunąć denerwujących awarii?
1)po 5000 wariujące obroty, które powtórzyły się po 8000
2)szmery podczas wrzucania biegów po 8000
A może po prostu mam pecha.....
- zużycie paliwa dla silnika 1.3 i 82KM 60kW