studno powiedzieć ale warto sprawdzić.. nawet "wyglądem" mozna Ozdobić przyzakładowy parking!!
Kupilem PIKUSIA kilka dni temu jestem pełem zachwytu i wiem ze za te cene... na naszym rynku nie kupie nic lepszego a "używańc e" i "ciągańc e z zagranicy" nie sa wart zadnych pieniedzy, Uwazam ze to doskonały zakup jak do tej pory... to "coś" doskonale sie sprawdza i doskonale jest dopasowane do moich potrzeb.
Jak wyzej nic dodac nic ując po prostu nowy samochód to "NOWY" i nawet najlepszy ciąganiec powinien ustąpić mu miejsca na parkingu!! dla PIKUSIA jest zawsze zelone swiatło,
Jesli przesiądziemy sie z innego auta do nowego to jakoś ciężlko sie przyzwyczaić, moja zona z kolei uwaza ze to rewelacja mi jakoś "ciężko sie go prowadzi" moze dlatego ze zrobiłem nim raptem 70 km
widocznosc umiarkowana, niestety są szerokie słupki ale to kwestja przyzwyczajenia, Lusterko z "funkcją dzień-noc" chyba załatwia sprawe jazdy w nocy i w dzień oraz widocznosci z tyły pojazdy, Lusterka duze i kapitalnie wpasowane
Mówie przeciętnie bo na razie nic nei znalazłem ale bede "szukał"
Bez zarzutu działa jak w kazdym nowym!! - chyba to jasne!!!
NIe jest to autobus ale w porównaniu z Toyotą AYGO lub Yaris..... sami oceńcie, z Tojoty wyszedłem w ciągu 1 minuty!! rekord!!
Czasem zastanawiam sie czy silnik wogóle pracuje ale noga na gaz i WIDAĆ po wskaźniku obrotów ze coś sie z nim "dzieje"
Przejechałem 50 km i wskazówka jak stała tak stoi dopiero po 70 km dało sie zauważyć lekkie pochylenie.. p.s zbiornik ma tylko 35 litrów!!
szukałem rok auta i z KIA nie wyszedłem bez PIKUSIA - to chyba wiele tłumaqczy, jesli kogoś nie stać na nowy to zawsze pozostają ciągańce i rozbitki za kikla euro Ale jak chcesz mieć łapki zawsze brudne od smarów, olejów i innego dziadostwa kup używany!!
trudno o tym pisać....tam po prostu nie ma co sie psuć!!
trudno o tym pisać....tam po prostu nie ma co sie psuć!!
- zużycie paliwa dla silnika 1.0 SOHC 62KM 46kW