ogolnie jest dobrze ale z drugiej strony tez mozna sie przyczepic. to moj pierwszy samochod - i teraz widze ze moc silnika jest wazna i wiecej miejsca dla kierowcy w kabinie tez, a i bagaznik mikroskopijny ostatnio z zakupami sie nie zmiescilam. gwarancja 3 lata mechaniczna. ale z drugiej strony za czym weszlismy do unii bylam gotowa pojechac do salonu w niemczech i kupic bo tak sie nie moglam doczekac- po prostu wpadl mi w oko :-).ogolnie takie dobre 4 +
przy tej mocy chyba nie najgorzej ale z pod swiatel moglby sie szybciej zbierac; jak sie rozgrzeje to na postoju prawie wcale nie slychac czy pracuje; podczas jazdy tez cichy - czasem jak sie doda gazu to zabrzeczy jak pszczolka.
troche jedynka za krotka.czasem jedynka i wsteczny nie wejda od razu; ale ogolnie zadnych nieprzyjemnych zgrzytow.
bardzo dobry- chociaz na dziurach podskakuje, ale np. po kostce brukowej jezdzi sie calkiem komfortowo, jak jest rowna droga to nie czuje sie szybkosci. wspomaganie o´k. na zakretach dobrze sie trzyma drogi
bez zastrzezen
wszystko pod reka, aczkolwiek wydaje mi sie ze jak sie ma nie zadlugie nogi ;-) to sa problemy z ustawieniem fotela tak aby kierownica byla w odleglosci od "klaty" 25 cm a jednoczesnie zeby bez zbytniego wysilku wcisnac sprzeglo do oporu
bez klimy. nagrzewa sie szybko- na 1 stopniu i pelnej cieplocie az pazy!?, chlodzenie troche jakby gorzej, bo w upale nawiew cieplym powietrzem z zewnatrz. maly minusik bo bardzo sie nagrzewa wnetrze na sloncu
jezeli z przodu siedza osoby sredniego wzrostu to z tylu luz blus. niewysokie osoby z tylu to nawet kolanami nie dotkna oparc przednich foteli. z przodu pasazer ma o´k, ale ja mam troszeczke ciasno ;-)- moze ta kierownica za bardzo wystaje do kabiny? a i jeszcze na szerokosc troche ciasno jak obok pasazer ubrany jest w gruba kurtke puchowa to przy zmianie biegow tracamy sie lokciami.
5 z minusikiem. jak sie rozgrzeje bardzo cichy ; przy 3000 obrotow brzeczy jak pszczolka.jazda 80-100 km/h jak sie dobrze biegi dobierze - cichutenko
zuzycie bardzo duze a przede wszystkim o wiele za duze od tego co podaje producent, a nikt nie lubi byc robiony w bambuko.tylko jazda miejska okolo 8-9 l. ; przeglad podobno jakies 300-400 zl.
obecnie na liczniku ma przejechanych 1500 km i niedlugo jade na przeglad moze cos zrobia z tym spalaniem
teraz podobno za 35000 mozna miec takiego z elektrycznymi szybami i klima i dwiema pp, ja dalam troche ponad 32000-wspomaganie i 1 pp, obrotomierz lusterka i zderzaki w kolorze nadwozia- nie zaluje- wtedy z klima to byly tylko po 40.000-lekka przesada. obecnie cena jest bardzo adekwatna do jakosci. a poza tym to unikat niewiele takich jezdzi. jak ktos nie ma uczulenia na koreanskie firmy to polecam.
wlasciwie nic co by w znaczacy sposob utrudnialo codzienna eksploatacje- no moze te biegi czasem nie wejda.
nie bylo
- zużycie paliwa dla silnika 1.0 SOHC 62KM 46kW