Zaskakująco niezawodne i praktyczne auto. Mam wersję topową ze skórami i kupiony z małym przebiegiem.
Niezawodny, oszczędny, przyśpieszenie wystarczające do bez kompleksowej jazdy na dzisiejszych drogach.
Bardzo precyzyjna, biegi same wchodzą.
sztywno zestrojone, ale też nie twarde, jest ok.
Mały sedan. Co do wyglądu kwestia gustu, mi się zupełnie nie podoba, ale kupiłem z rozsądku i tu się nie zawiodłem. Pojawia się rdza na tylnych nadkolach, ale to akurat cecha wszystkich koreańców.
Bardzo dobra.
Wszystko tam gdzie trzeba, przyciski duże, a licznik prędkościomierza to ogromny ;-)
Wszystko gra, u mnie klimatronik.
Jak na swoje gabaryty jest bardzo przyzwoicie .
W benzynowym jest ciszej, ale tu też tragedii nie ma.
Tanie części i naprawy. Mimo egzotycznej nazwy modelu nie ma problemu z częściami.
I tu jest prawdziwym mistrzem, za 10 tyś. kupiłem auto z przebiegiem 100 tysięcy kilometrów, z pełnym wyposażeniem, zużywającym 5l ON/100km. Przez ro przejechałem blisko 52 tysiące km, wymieniając jedynie płyny i części eksploatacyjne!!! Badania techniczne zrobiłem w czerwcu i okazało się, że amortyzatory są w bardzo dobrym stanie (powyżej 65%).
Przez ro przejechałem blisko 52 tysiące km, wymieniając jedynie płyny i części eksploatacyjne!!! Nic w nim się nie dziej. Przypomina mi trochę Toyotę 1,8D z lat 80/90, a to był "wół roboczy"
Spalona żarówka (H4) i nic po za tym.
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 CRDi 112KM 82kW