Samochód jako całość bez zastrzeżeń. Można poprawić kilka drobiazgów. Trwałość podzespołów w tym zawieszenia-bardzo dobra. W standardzie łącze bluetooth, bardzo wygodne. Zużycie paliwa dotyczy gazu.
Dosyć elastyczny do turystycznej jazdy. Bardziej żwawy powyżej 3 tys. obrotów.
Wyraźne haczenie na dźwigni skrzyni nawet przy spokojnym przekładaniu biegów, nic złego jednak się nie dzieje, nie zgrzyta.
Dla mnie wystarczająco precyzyjny.
Wygodna podróż dla 4 dorosłych osób. Mały bagażnik.
Jak w każdym aucie utrudnienie zapewniają przednie słupki nadwozia. Rewelacyjnie dobre asferyczne (oba) lusterka zewnętrzne.
Zawsze może być lepiej, po podróży na dystansie ponad 300 km, wysiadam bez bólu pleców.
Wentylacja niby sprawna, jednak rano prawie zawsze paruje przednia szyba (przy jednej osobie w aucie, bez pasażerów).
Dla mnie i osób, które do tej pory przewoziłem, miejsca jest wystarczająco dużo.
Przy prędkościach powyżej 100 km/h hałas nie narasta lawinowo, jednak cicho nie jest. W mieście,, przy znacznie mniejszych prędkościach jest dobrze.
Średnie zużycie gazu poniżej 8 litrów, do tego mniej niż 1 litr benzyny. Jeżdżę codzienni do pracy (ok. 4 km) więc zimą bez mała połowę drogi pokonuję na benzynie.
Mim zdaniem korzystna, nie żałuję zakupu.
Niby drobne ale kosztowne usterki, na gwarancji wymienione oba reflektory. one tanie nie są.
Na początku eksploatacji wymiana prawej tylnej piasty. Przy przebiegu 78 tys. awaria i wymiana pompy wody.
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 DOHC 100KM 74kW