Ocena kierowcy - Kia Ceed I Hatchback

Kia Ceed I Hatchback 1.6 122KM 90kW 2006-2009 - Oceń swoje auto
Nie kupiłby ponownie
Inne : Przerdnie fotele po 2 m-ca użytkownia nadaja się do wymiany
Silnik OK
Skrzynia jak dla mnie ideał
OK
Historia Napraw gwarancyjnych fotela w samochodzie KIA CEED zakupionym 22.03.2007 w Warszawie Wizyty 1. Dwa tygodnie po kupieniu samochodu udałem się do autoryzowanego serwisu w celu usunięcia usterki skrzypiącego fotela kierowcy. – fotel i elementy zostały przesmarowane – efekt kilka godzin bez odgłosów 2. Tydzień po pierwszej wizycie odbyła się kolejna – fotel i elementy zostały przesmarowane – efekt kilka godzin bez odgłosów 3. Trzecia wizyta i kolejne smarowanie - – fotel i elementy zostały przesmarowane – efekt kilka godzin bez odgłosów 4. Po wcześniejszym kontakcie z KIA Polska zadzwoniłem i powiedziałem że jeżeli fotel nie zostanie naprawiony będę zmuszony do wystąpienia o wymianę samochodu - – fotel został wymieniony – efekt brak jakichkolwiek odgłosów – fotel idealny niestety fotel był w innym kolorze (beżowy odcień tapicerki) i byłem zmuszony na kolejną wizytę w celu „wymiany tapicerki” – 5. Kolejna wizyta i wymiana tapicerki polegała na założeniu ponownie starego fotela 6. Na moją informację o tym że ponownie mam założony stary fotel który od początku reklamowałem zostałem zaproszony na kolejną wizytę i tym razem zostawiono mi siedzisko ze starego fotela a oparcie przełożono z nowego stojącego na placu – efekt trzeszczący fotel i siedzisko – brak jakichkolwiek oznak polepszenia sytuacji do tego doszło skrzypienie drugiego fotela pasażera 7. Na telefoniczną informacje że kolejna naprawa nic nie dała zostałem zaproszony na kolejne spotkanie

Pb - zużycie paliwa dla silnika 1.6 122KM 90kW [l/100km]

7,5