Układ hamulcowy
: bardzo czuły trzeba się przystosowac jak ktos jeździł wczesniej topornym samochodem
bardzo mi ten samochodzik odpowiada, ok silnik, ok spalanie, ok miejsca, ok gwarancja, ok dynamika i ładnie wyglada
po odpaleniu samochodu w pierwszej chwili myslełem za jakis babol, bo nie słychac pracy silnika, dobrze przyspiesza, brak problemów z wyprzedzaniem , jazda po mieście tez nie sprawia wiekszych problemów
czasami wsteczny nie wejdzie, ale to tylko na poczatku potem było 10/10
po wybojach stuka słychać zawiesenie, ale na ekspresówkach i autistradach, samochód płynie, bardzo dobrze wchodzi w zakrety
widocznośc przez tylną szybe skromna, czas było sie zacząc korzystac z lusterek które w swojej roli spisuja się znakomicie
gra musiczka, wszystko mam pod reką
sprawdzone w lato, deszczową jesień, i deszczowo-mroźna zimę, brak parowania, szybko zpanuje chłód jak i ciepło w samochodzie
jestem dosc postawnej budowy, ale zarówno na przednim jak i tylnym siedzeniu czuje sie komfortowo
przy jeździe po mieście miodzio, natomist przy dużych prędkosciach (150-170), zaczyna szumieć i praca silnika jest conajmniej zauważalna
w porównaniu z polonezem z którego sie przesiadłem to jest cud techniki:), na 5 biegu 90-100 km/h 5-5,5 l po płaskiej ekspresówce, ale mozna zyłowac fure i spalanie aż w oczy kole, nie mam cięzkiego buta i nie spieszno mi, więc dla mnie spalanie jest zadowalajace
oferta jest conajmniej kusząca
wszystko gra i buczy, niec nie nawaliło, zero problemów
zobaczymy:)