Układ hamulcowy
: poprostu rewelacja jak wiekszosc podzespolow tego modelu.
w porownaniu z innymi jakimi bralem pod uwage to cee´d jest bezkonkurencyjny. kazdy samochod ma swoj urok on ma go dla mnie.
silniczek jest dosc dobry lecz nie rewelacyjny od zera do setki bardzo dynamicznie gorzej z elastycznoscia. cichutka praca tej jednostki. trzeba jednak wziasc pod uwage ciezar tego pojazdu. strasznie krotkie przelozenie na 1 biedu ale odbija sie to na mocnym szarpnieciu auta przy stracie.
plynnie wchodza wszystkie biegi nic dodac nic ujac. rewelacyjnie zgrana z silniczkiem.
rewelacja zadnych drgan, niepewnych zjawisk pewnie prowadzacy sie pojazd. Jestem jak narazie szczesliwym posiadaczem kia cee´d i z czym nie moge sie zgodzic w artykule na temat kia cee´d to kiepskie hamulce autor tego artykulu nie mial przyjemnosci hamowac te hamulce to zyleta lekkie dotkniecie pedalu hamulca powoduje lądowanie glowa na szybie.
widocznosc z przodu bardzo dobra z tylu no wzgledna patrzac na boki w miare dobra. {oczywisice patrze pod swoje spostrzezenia}
nie jestem wymagajacy wiec dla mnie jest ona bardzo dobra.
pierwsza klasa oby tak do konca uzytkowania.
o tu mozna powiedizec ze dla wszystkich starczy miejsca dla siedzacych z przodu jak i z tylu. bagaznik wystarczajacy na moje potrzeby.
w zaleznosci na jaki rodzaj drogi sie wjedize, ogolnie cisza. {jestem zadowolony}
w miesie przy duzym natezeniu ruchu i dojazdach do pracy i z powrotem 20 km to naprawde spala w miare oszczednie 8 litrow + - 0,5 litra. ale wszystko zalezy od jazdy tym autkiem pisze to co wyswietla mi kompoter.
nie ma co dyskutowac bezkonkurencyjny. w innych autach marek nie bede podawac zeby nie denerwowac zwolennikow innych marek to mizernie wychodza pod tym wzgledem a materialy i wykonanie te same jak nie lepsze.
minusem jest chyba kluczyk w wersjach comfort i comfort plus. 2008 w standardize jest z pilotem. lekko skrzypia rekojesci z przodu przy zamykaniu drzwi. wielkim plusem jest naglosnienie 6+ cos niesamowitego. na wybojach zawieszenie jest zbyt twarde natomiast na zakretach rewelacja.
odpukac nic nie bylo.