Jak narazie po przejechaniu 5 tys.km bez problemów
no cóż trzeba się przyzwyczaić do zmiany z 2 na 3 chwilkę poczekać bo jest mały zgrzyt, no i by się przydała 6 i ekonomiczniej i ciszej, a motor dałby sobie radę
jak na razie trzyma się drogi jak przyssany
dobra tylko trzeba wiedzieć, że to auto ma 5 metrów
przy większych prędkościach szumi
trzeba wiedzieć, że to disel no i jest problem z parowaniem szyb zwłaszca tylnych, pomaga lekko uhylenie tylnych szyb ale mogłoby być lepiej
jak dla mnie dobra przednie fotele w porządku, drugi rząd obracany też ok i na tylnych można się wyspać i nie tylko.
to disel nie ma co przesadać
jak dotąd jestem zadowolony przecież motor to prawie 3 litry a cieszy spadająca jak dotą cena napędu.
jw
wprowadziłem kilka udogodnień tak jak, tylna kurtyna bagażnika chyba roleta od jakiegoś francuza za 80 pln, przednie halogeny od forda mondeo- 140pln plus przełącznik 5 pln, podręczny kuferek między przednimi fotelami bo mi było jakoś pusto, no i oczywiście pełne orurowanie jakoś lepiej się prezentuje, poprawienie konstukcji przednich podłokietników bo w oryginale są dla lżejszych ludzi i chyba się nie podpierają, montaż czujników cofania bardzo dobra rzecz zwłaszcza w mieście przy parkowaniu za 90pln firma maxxenon, no i przymierzam się do xenonów też tej firmy.
jak dotąd obyło się
- zużycie paliwa dla silnika 2.9 TD 126KM 93kW