Wg mnie najlepsza relacja jakości do ceny na rynku noto!
Swietny silnik ,dynamiczny i bezawaryjny, niczego nie potrzeba naprawiac poza czyszczeniem układu wtryskowego co ca 5 tys km.
Nie mam kłopotów, wymieniłem tylko olej na świeży/syntetyk/.
zawieszenie mogłoby być sztywniejsze, bo troche go buja na zakretach, czy przy większych predkosciach, ale niczego nie naprawiałem, a kupiłem od własciciela z Francji.
Bardzo wygodny samochód, multifunkcjonalny.wysoko siedzisz-lepiej widzisz.
Niektóre przyciski zupełnie głupio usytuowane, ale tylko wycieraczka i spryskiwacz tylniej szyby, poza tym ok.
Zadnych problemów nie mam-wszystko sprawne, tylko raz na rok ozonowanie klimy i nabicie.
Pełna wygoda-uwaga: przeprowadzałem syna i wstawiłem łóżko 195 cm w całosci i wszystkie drzwi zamkniete. Albo np. 1,5 m3 drewna kominkowego załadowałem i przewiozłem.
Tutaj niestety klapa, to jedyna wada tego wózka-nie rozumiem jak fachowcy nie potrafią tego zrobic, potem musiałem sam wyciszyć samochód, a to producent powinien o to zadbać.
Koszty eksploatacji totalnie smieszne. MOj koszt to ok. 23grosze/1km przebiegu, a teraz przy dieslu za 3,65 zł/litr-Słupno k/Radzymina, stacja ARHUS-to chyba 20 gr/1 km.Bo pozatym niczego nie naprawiałem przez 1,5 roku.
Wg mnie najlepsza na rynku-dlatego polecam Kia a nie VW.Audi,Renault czy Citroena. Nawet Opel jest tu gorszy.
Bezawaryjny wózek
Żadne!