: Konstrukcja i wygląd zewnętrzny i wewnętrzny auta oraz solidne materiały wykończenia
: Brak chłodzonego schowka
W tym samochodzie czuje ze prowadzę fajnie skrojone autko . Posiadam jeszcze prawdziwego Jeepa Willysa z II wojny , córka jeździ również Jeepem Renegade , na codzień używamy Renault oraz Peugeot 206 oba z silnikami Diesla .
Na razie silnik się sprawdza z doświadczenia jazdy pierwszego Jeepa 1,4 Pb 140 KM przebieg 60 000 km rok 2015 używanego przez Córkę . Jest OK
Skrzynia manualna w pierwszym Jeepie nie stwarza problemów po przebiegu 60 000 km w drugim Jeepie z automatem na razie jest dobrze i myśle ze będzie tak dalej
Doskonały i dokładny szczególnie spodobał mi się asystent pada ruchu , który pilnuje toru jazdy podczas jazdy i fajnie reaguje na najechanie na linie środkowa lub zewnętrzna powodując powrót auta na tor jezdni z komunikatem aby trzymać dłonie na kierownicy jeśli się puści ! Super !
Trochę gorzej do widoku z tylu oraz z przodu słupki przednie szerokie ale można się przyzwyczaić
Szkoda gadać .,,, wszystko w zasięgu rąk a sterowanie intuicyjne . Ważne ze są fajne dwa podświetlane miejsca na kubki np z kawą .
Jest bardzo dobrze chociaż brakuje mi schowka chłodzonego w lecie lub ogrzewanego w zimie .
Bardzo dużo miejsca z tylu jak i komfortowo z przodu nie zależnie od przesuwanych foteli z przedniej części pojazdu
Świetne podczas długiej jazdy
Jazda spokojna na razie na dłuższych trasach . Przebieg dopiero 1400 km. Koniec lata początek jesieni . Można powiedzieć dopiero samochód testuje . Napęd 4x4 automat .
Mogło być lepiej w dodatkowych opcjach wyposażenia bez podnoszenia ceny pojazdu
Nie odnotowałem zarówno w pierwszym Jeepie z 2015!roku jak i obecnym
Nie odnotowałem takich