Ocena kierowcy - Jeep Renegade SUV

Silnik 1.4 MultiAir 140KM 103kW
Rok produkcji 2016
Okres użytkowania: 1 rok
Jeep Renegade SUV 1.4 MultiAir 140KM 103kW 2014-2018 - Oceń swoje auto
Czego ludzie nie piszą !! Że brak koreczka do paliwa, lusterka za duże, że szyba płaska, że nic nie widać itd. Bzdury na kołach. Czy kupując są ślepi , a potem tylko narzekają? Auto naprawdę fajne i dobrze się jeździ. Poprzednie auto , które miałem to był Nissan Qashqai. Porównując te 2 auta Jeep wygrywa zdecydowanie. Żona jeździ Hondą Civic z 2013 i też uważa że jest wygodniej. Po prostu jazda jest przyjemna i prosta.
Na razie nic się nie dzieje. Nic nie puka , nie skacze itd.
Na razie nic się nie dzieje. Dobrze wybiera dziury, skrętny, nie kołysze tak jak Qashqai / poprzednie auto, syn źle to znosił /. Kręcenie kierownicą to sama przyjemność.
Na razie nic się nie dzieje. Auto w miarę nowe i ciężko coś powiedzieć.
Co ludzie nie piszą !! Że słupki zasłaniają , grube, trzeba się wychylać itd. Jak ktoś "wtłoczy się " w fotel , obniży do dołu i wystaje tylko czubek głowy i narzeka, że nic nie widzi to co się dziwić. Po prostu trzeba ustawić fotel. Naprawdę jest to możliwe, dziwne :). Tak jeżdżą ludzie. Sam widziałem. Wszystko to bzdury ! Wszystko dobrze widać. Na początku denerwowały mnie lusterka blisko usytuowane względem kierowcy. Idzie się przyzwyczaić. ( tu mały minus )
Jest w miarę dobra. Choć lewy podłokietnik dla kierowcy jest trochę daleko. Może ja jestem za chudy ( 65kg ) ?? Może schowki mogły by być większe ? Bagażnik trochę mały ale mam boxa do rodzinnego wyjazdu.
Poprawne. Szybko się grzeje. Nie jest to disel i dobrze !! Tam dojeżdżałem do pracy i było zimno.
Więcej niż w Qashqa-ju :) Jest lepiej !
Zawsze może być lepiej. Nie jest źle.
Trudno na razie powiedzieć. W normie
W normie
Na razie brak większych. Jedynie system Start-Stop. Czujnik ładowania akumulatora coś szwankował. Po resecie w ASO działa. ??? ( do obserwacji )
Brak

Pb - zużycie paliwa dla silnika 1.4 MultiAir 140KM 103kW [l/100km]